Αναγέννηση | Ευχαριστεί και δίνει συγχαρητήρια στον Κύδων.



Η διοίκηση της Αναγέννησης , με με ανάρτηση του στο λογαριασμό της ομάδας τους  στο facebook, δίνουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Κύδωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων, ενώ ευχαριστεί την διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας για την άψογη φιλοξενία.

Αναλυτικά:

"Στους Τελικούς των Παιδων ΕΚΑΣΚ 2017 η ΑΣΑ Αναγέννηση είχε την ευχαρίστηση να φιλοξενηθεί στα Χανιά από την διοργανώτρια ομάδα των αγώνων.

Θα ήθελα λοιπόν να συγχαρώ την ομάδα και την διοίκηση του ΑΟ ΚΥΔΩΝ για την άψογη φιλοξενία ,για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως και για την εξαιρετική διοργάνωση ,να ευχηθώ επίσης καλή συνέχεια στο προσεχές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσει επάξια το Κρητικό μπάσκετ.

Τέλος να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν για την προσπάθεια τους και για το θέαμα που μας πρόσφεραν ,εύχομαι να συναντηθούμε πάλι σε ανάλογες διοργάνωσεις και στο μέλλον ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.