Παίδων | Γ.Μυλωνάκης : "Έρχονται τα καλύτερα , για τους παίδες του Ηράκλειο".



Ενα όμορφο ταξίδι της παιδικής ομάδας του Ηράκλειο, έφτασε στο τέλος κι αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, ο προπονητής του Ηράκλειο Γιώργος Μυλωνάκης, έκανε τον απολογισμό, ευχαριστώντας γονείς, διοίκηση, παράγοντες, ιδιαίτερα τον έφορο του κ.Μιχάλη Καλλέργη, αλλά κυρίως τους αθλητές της ομάδας του που πραγματοποίησαν (όπως δηλώνει) ένα άθλο.

Αναλυτικά ο απολογισμός του προπονητή του Ηράκλειο:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας και βοήθησαν με τον τρόπο τους η ομάδα να φτάσει εκεί που έφτασε!! 

Ξεκινώντας από τους γονείς αυτών των παιδιών που ήταν καθ'όλη τη διάρκεια της σαιζόν δίπλα μας και των 19 αθλητών που ανήκουν στο φετινό ροστερ.

Η συμπαράσταση που είχαμε αυτές τις 2 μέρες στα Χανιά ήταν απερίγραπτη και αν καταφέραμε κάτι ή όχι εκεί το οφείλουμε κατά πολύ σε εσάς!

Ευχαριστώ την Επιτροπή μπάσκετ της ομάδας μας και συγκεκριμένα τους κυρίους Δραμητινό Μανώλη, Σπυριδάκη Μανώλη, Στεφανάκη Γιάννη και Περαντωνακη Κώστα γιατί μέχρι και τη τελευταία στιγμή στα Χανιά όταν η ομάδα χρειάστηκε κάτι ήταν δίπλα μας και μας το παρείχαν.

Ευχαριστώ τους προπονητές του   συλλόγου του Ηράκλειου για τα μηνύματα και την υποστήριξη που μου έστειλαν μαζί με τις ευχές τους αυτές τις 2 μέρες που βρεθήκαμε στα Χανιά.

Ευχαριστώ τους αθλητές άλλων τμημάτων  της ομάδας  αλλά  και τους γονείς  τους που ήταν και αυτοί στα Χανιά  και μας υποστήριξαν.

Ευχαριστώ παράγοντες άλλων ομάδων της πόλης του Ηρακλείου που ενδιαφέρθηκαν, ρώτησαν για τη πορεία μας στα Χανιά και στεναχωρήθηκαν μαζί μας με το τελικό αποτέλεσμα..

Κυρίως όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εσένα Μιχάλη Καλλέργη για τις θυσίες που έχεις κάνει ολα αυτά τα χρόνια για αυτά τα παιδιά και τις ατέλειωτες ώρες που ήσουν δίπλα μου, γιατί ήσουν ο πρώτος που έτρεχες για όλους όταν κάποιος χρειαζόταν κάτι, γιατί χωρίς εσένα η ομάδα αυτή δε θα είχε αυτή τη πορεία και δε θα είχε φτάσει εκεί που έφτασε!! 

Και τι να πω για εσάς ρε μαγκάκια;; Μπήκατε παιδιά μέσα στο γήπεδο αρχές Σεπτέμβρη και βγήκατε ΑΝΤΡΕΣ 7 μήνες μετά!! 

Ευχαριστώ και τους 19 από εσάς που ήσασταν από το αρχικό ροστερ και οχι μόνο τους 12 που ήσασταν στα Χανιά!!   

Ίσως να μη το έχετε αντιληφθεί ακόμα αλλά αυτό που καταφέρατε στους 2 αγώνες στα Χανιά ήταν ένας άθλος!! 

Κόντρα σε όλους και σε όλα με τους τραυματισμούς που μας σημάδεψαν τη τελευταία βδομάδα, (Καψάλης-Καλλέργης) στον ημιτελικό (Γκίζης-Βαρβεράκης) αλλά και στον τελικό (Κίτσος) και όσους ακόμα δεν έμαθα .

Βάλατε στην άκρη το πόνο που νιώθατε και το εγώ σας και παλέψατε για την ομάδα και τους συμπαίκτες σας!! 

Μπορεί το όνειρο που είχαμε από την αρχή της χρονιάς να μη πραγματοποιήθηκε αλλά αυτά που έρχονται στη συνέχεια για εσάς δε μπορείτε ακόμα να τα αντιληφθείτε!! 

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.