Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων, της σχολής διαιτησίας του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος μαθημάτων της Σχολής Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σε Ηράκλειο και Χανιά, τα οποία ξεκίνησαν το β’ δεκαήμερο του Ιανουαρίου και ξεκινά ο δεύτερος κύκλος δηλαδή το πρακτικό μέρος που είναι εξ ίσου σημαντικό.

Όταν ολοκληρωθεί και αυτός ο κύκλος οι  υποψήφιοι διαιτητές θα υποβληθούν σε εξετάσεις  στις οποίες όσοι επιτύχουν θα γίνουν δόκιμοι διαιτητές και θ’ αποκτήσουν τη δυνατότητα να διαιτητεύσουν αγώνες της ΕΚΑΣΚ.

Η ανακοίνωση::

"Συνεχίζονται τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σε Ηράκλειο και Χανιά, τα οποία ξεκίνησαν το β’ δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος μαθημάτων , που εμπεριείχε το θεωρητικό κομμάτι όπως ανάλυση κανονισμών, ο ρόλος και τα καθήκοντα των διαιτητών σε έναν αγώνα μπάσκετ. 

Ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος μαθημάτων αποτελείται από τη μηχανική διαιτησίας, δηλαδή το πρακτικό μέρος, που πραγματοποιείται σε γήπεδα μπάσκετ. 

Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο πως κινούνται και συμπεριφέρονται οι διαιτητές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα καλαθοσφαίρισης. 

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου κύκλου, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις στις οποίες όσοι επιτύχουν θα γίνουν δόκιμοι διαιτητές και θ’ αποκτήσουν τη δυνατότητα να διαιτητεύσουν αγώνες της ΕΚΑΣΚ''
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.