Στις 7 έως 9 Απριλίου στο Χαϊδάρι, οι προκριματικοί Νεανίδων.



Από 7 έως 9 Απριλίου θα βρίσκονται στην Αθήνα στο  Χαϊδάρι,οι νεανίδες του ΟΦΗ η του Ηροδότου, προκειμένου να αγωνιστούν, στο γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Χ. Αγγουράκης) και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα προκριθεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Όπως είναι γνωστό, οι Κυκλάδες δεν διοργανώνουν πρωτάθλημα των νεανίδων.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (Χαϊδάρι): Ε.Α. Καλύμνου, Απόλλων Χαλκίδας, Αίολος Μυτιλήνης, Πρωταθλητής Κρήτης

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/04):
(11:00): Απόλλων Χαλκίδας- Πρωταθλητής Κρήτης
(13:00): Ε.Α. Καλύμνου- Αίολος Μυτιλήνης
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 08/04):
(12:00): Αίολος Μυτιλήνης- Απόλλων Χαλκίδας
(16:00): Πρωταθλητής Κρήτης- Ε.Α. Καλύμνου
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 09/04):
(10:00): Απόλλων Χαλκίδας- Ε.Α. Καλύμνου
(12:00): Αίολος Μυτιλήνης- Πρωταθλητής Κρήτης

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Νεάπολη Θεσσαλονίκης): Πανεδεσσαϊκός, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Ολυμπιακός Βόλου, Πρωταθλητής Ε.ΚΑ.Σ.Χ., Πρωταθλητής Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Ερμιόνη): Α.Ο. Ερμιόνης, Πελασγός, ΦΙΜΠΑ Πήγασος Αγρινίου, Πρωταθλητής Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Αύριο (01-04), θα διεξαχθούν τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος Νεανίδων,  στην Κρήτη, Ηρόδοτος-Αρκάδι (18.30) και Πλατανιάς -ΟΦΗ (15.30)..

Να θυμίσουμε ότι η ήττα του Αρκαδίου, από τον Πλατανιά την 9η αγωνιστική άλλαξε και τα δεδομένα για τον τίτλο, αφού πλέον δεν υπάρχει περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή, με την ομάδα του Ρεθύμνου να θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Αλικαρνασσό επί του Ηροδότου για ν' αναδειχθεί πρωταθλήτρια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση και εφ' όσον ο ΟΦΗ κερδίσει στον Ταυρωνίτη την Α.Ε. Πλατανιά, η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά των συνολικών πόντων των ομάδων του Ηρακλείου (στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μια νίκη με διαφορά τριών πόντων), στην οποία μέχρι τώρα υπερτερεί (με +14) ο Ηρόδοτος. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.