"ERGOTELIS B.C. Team Angels" : Γίνε κι εσύ μέλος.


Ο Εργοτέλης με ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, γνωστοποίησε  την δημιουργία ομάδας με την επωνυμία "ERGOTELIS B.C. Team Angels" η οποία  θα είναι είναι υποστηρικτικού χαρακτήρα και αφορά αυτούς που έχουν την διάθεση να βοηθήσουν τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας.

Η σχετική  ανακοίνωση:

"Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. ανακοινώνει τη δημιουργία της ομάδας "ERGOTELIS B.C. Team Angels".

Η ομάδα αυτή αφορά σε φιλάθλους ή / και φίλους της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ που έχουν την όρεξη και τη διάθεση να βοηθήσουν, ο καθένας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, την ομάδα και τα τμήματα των ακαδημιών Basketball.

Η ομάδα θα είναι είναι υποστηρικτικού χαρακτήρα σε μια σφαιρικότερη προσπάθεια προσέγγισης και συσπείρωσης των φίλων της ομάδας. Έχει δημιουργηθεί και σχετική κλειστή ομάδα στο facebook για να βοηθήσει στην αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ των μελών.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ομάδες και τα τμήματα των ακαδημιών, αν δεν έχουν σωστές υποδομές, λίγα πράγματα μπορούν να πετύχουν. Για εμάς στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, μια από τις βασικότερες υποδομές, αποτελούν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ στα μετόπισθεν, αυτοί που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, με όποιο τρόπο επιλέξει ο καθένας: με προσωπική εργασία στον ελεύθερο χρόνο, με μια χορηγία, με μια γνωριμία πιθανού αρωγού, με μια ιδέα υλοποίησης κάποιου project κλπ. 

Πεποίθηση μας είναι ότι ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βοηθήσουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, αυτή την ομάδα, που έχει θέσει ως στόχους της υψηλά ιδανικά όπως το "ευ αγωνίζεσθε", την "ευγενή άμιλλα", την καλλιέργεια της παιδείας, της προσπάθειας και της φιλίας, μέσα από τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Γιατί για μας, ο Αθλητισμός, αποτελεί το ΜΕΣΟ και όχι το σκοπό για να πάρουν ΕΦΟΔΙΑ τα παιδιά μας για την μετέπειτα ζωή τους. Στις δύσκολες μέρες μας δε, αυτή η ανάγκη γίνεται επιτακτικότερη από κάθε άλλη φορά καθώς - σε μια ελεύθερη μετάφραση του ρητού του Albert Einstein - "ΟΙ ΑΞΙΕΣ είναι αυτές που μένουν όταν όλα τα υπόλοιπα έχουν ξεχαστεί". 

Αλλά αποτελεί και το ΜΕΣΟ για εμάς, τους ενήλικες, να νιώσουμε την χαρά της προσφοράς σε κάτι ουσιαστικότερο από τα υλικά αγαθά, σε κάτι που θα μείνει χαραγμένο για πάντα, στις ψυχές των παιδιών μας.

Αν λοιπόν, έχετε τη διάθεση και την όρεξη να βοηθήσετε ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή, στην προσπάθεια αυτή για τα παιδιά μας, μπορείτε ΚΙ ΕΣΕΙΣ να δηλώσετε την πρόθεση σας αυτή, συμπληρώνοντας τη φόρμα που παρατίθεται παρακάτω κάνοντας "κλικ" στο σύνδεσμο , για να συμμετέχετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ στην ΟΜΑΔΑ "ERGOTELIS BC Team Angels". 

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τη φόρμα ηλεκτρονικά στέλνοντας email που θα αναφέρει ονοματεπώνυμο και email σας, στο ritsopoulosp@yahoo.com. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε έντυπη μορφή.''



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.