Διαδικτυακά οι αγώνες του ΟΦΗ στην Γ΄Εθνική.



Όπως ανακοινώθηκε , από αύριο Κυριακή  (11/03) η διαδικτυακή πλατφόρμα afastream θα μεταδίδει όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του  Ηράκλειο .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H afastream.com ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την μπασκετική ομάδα του ΟΦΗ.

Από την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 όπου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 4 μ.μ. η αναμέτρηση απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Πόλις Καλλιθέας και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, οι αγώνες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ θα μεταδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της afastream.com.

Οι πολυάριθμοι φίλοι του ΟΦΗ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να ενισχύουν μέσω live streaming την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας για την επάνοδο της στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Απολαύστε τώρα τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, όπου και αν είσαστε, ότι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε.

Από το κινητό σας, το τάμπλετ, τον υπολογιστή και την smart TV σας.

Τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαυσετε κάθε
στιγμή της αγαπημένης σας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για να παρακολουθήσετε τους αγώνες μπάσκετ ΟΦΗ θα πρέπει να μπείτε στην διεύθυνση www.afastream.com, να κάνετε την δωρεάν εγγραφή σας, η οποία γίνεται μόνο μία φορά και να αγοράσετε εισιτήριο για να απολαύσετε έναν

συναρπαστικό αγώνα. Για να ξαναμπείτε στην σελίδα του afastream, θα δώσετε το e-mail και το συνθηματικό που δώσατε κατά την εγγραφή σας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ TABLET, ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΤΗ SMART TV ΣΟΥ.

Γνωρίστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com, ακολουθείστε μας στο Twitter στο @afa_stream, συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο

e-mail: info@afastream.com.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.