Μαχητικός ο Εργοτέλης, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη.


Με πάθος πείσμα και αποφασιστικότητα πάλεψε ο ελλιπής Εργοτέλης κόντρα στον ισχυρό Παπάγου,αλλά τελικά ηττήθηκε με 60-69 στο Λίντο για την 22η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής και ψάχνει απεγνωσμένα νίκες οξυγόνο.

Η ομάδα του κόουτς Μακράκη πάρα του ότι δεν είχε στο παιχνίδι αυτό την βοήθεια του ταλαντούχου Χουχούμη που έχει υποστεί θλάση , έδειξε  το πάθος και το μέταλο που διαθέτει, πάλεψε ,αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον Παπάγο, που από το 10' και μετά πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Με πρωταγωνιστή τον καλύτερο παίκτη των "κιτρινόμαυρων" στα τελευταία ματς Γεωργούτσο  προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να πάρουν τα ηνία, αλλά στα κρίσιμα σημεία έλειψε το καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μην κατακτήσει το ροζ φύλλο ,που θα τους κρατούσε στο κόλπο της παραμονής. 

Για μια ακόμα φορά mvp, ο Γεωργούτσος, ενώ βοήθησαν οι Σταμάτης που αγωνίστηκε τραυματίας, αλλά κατέθεσε ψυχή  ,Καρακωσταντάκης.

Στα αξιοσημείωτα η ότι λίγο πριν το ημίχρονο υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή  ρεύματος, ενώ το γήπεδο έσταζε από την συνεχή βροχή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ  60-69
Δεκάλεπτα: 13-15, 23-33 (ημ.), 39-47, 60-69.
Διαιτητές: Λιότσος, Καρπάνος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Μακράκης): Γεωργούτσος 21, Καρακωνσταντάκης 8, Μαχαιριανάκης 2, Βερτούδος 5 (1), Σταράκης 4, Σταμάτης 12 (3), Χασάπης, Μανιαδής, Σαρρής 2, Καραλής 6 (1).
ΠΑΠΑΓΟΥ (Κ. Σορωτος): Φωτητζόγλου, Σιμόπουλος, Αποστολίδης 2, Δέδες 14 (2), Ζώρζος 5 (1), Αρσένης 9 (2), Φακοπουλίδης 14 (1), Χαϊκάλης, Γκάτζο 5 (1), Κακιούζης 21.

Η βαθμολογία :





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.