Ηράκλειο | Συγχαρητήρια στα τμήματα υποδομής.


Με την λήξη της Α’ φάσης των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ, το Δ.Σ. του Ηράκλειο ΟΑΑ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ για τις επιτυχίες στην προκριματική φάση των αγώνων.

Αναλυτικά:

• Την εφηβική ομάδα “Ηράκλειο 1” που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον Όμιλο της πετυχαίνοντας 14 σερι νίκες και προκρίθηκε στην τελική φάση.

• Την παιδική ομάδα “Ηράκλειο 1” που τερμάτισε δεύτερη στον Όμιλο της και προκρίθηκε στην τελική φάση (final four)

• Την παιδική ομάδα “Ηράκλειο 2” για την αξιόλογη παρουσία της παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με μικρότερους σε ηλικία παίκτες.

• Ιδιαίτερα όμως θέλει να τονίσει την μεγάλη επιτυχία της εφηβικής ομάδας “Ηράκλειο 2” που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον Όμιλο της, θέση που θα της έδινε τη δυνατότητα πρόκρισης στην τελική φάση. Σύμφωνα όμως με διάταξη της ΕΚΑΣΚ κάθε σωματείο επιτρέπεται να συμμετέχει μόνο με μία ομάδα στην τελική φάση και έτσι δεν της επετράπη η συμμετοχή της.

-Επίσης, συγχαίρει τους προπονητές των ομάδων, Πετράκη Μιχάλη, Μυλωνάκη Γιώργο, Κουρουζίδη Χριστόφορο, επίσης και τους εφόρους: Κίτσο Φώτη, Κίτσου-Καλυβιανάκη Κατερίνα, Κυρέζη Ιωάννα (Εφηβικό 1),Καλλέργη Μιχάλη, Μυκωνιάτη Αθηναγόρα (Εφηβικό 2), Καλλέργη Μιχάλη, Βαμβουκάκη Γιώργο, Στιβακτακή Αντώνη (Παιδικό 1), Κουνετάκη Κώστα, Καραδεμήρη Μανόλη (Παιδικό 2).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.