ΑΟΚ | Την Τετάρτη 15/02, η επίσημη παρουσίαση. Διάστρεμμα ο Πούρος.


Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας της νεοσύστατης ομάδας του ΑΟΚ Χανιά, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, οπού θα γίνουν γνωστές οι ιδέες και η φιλοσοφία του Α.Ο.Κ. Χανιά αλλά και να οριοθετηθούν οι στόχοι.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση:

Την προσεχή Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας. 

Η εκδήλωση παρουσίασης του νεοσύστατου συλλόγου μας γίνεται με γνώμονα να γίνουν γνωστές οι ιδέες και η φιλοσοφία του Α.Ο.Κ. Χανιά αλλά και να οριοθετηθούν οι στόχοι, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας του Α.Ο.Κ. Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 28-32).

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους Χανιώτες φιλάθλους και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Χάνει το ματς με την Ιεράπετρα ο Πούρος.

Διάστρεμμα β’ βαθμού ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό του Σπύρου Πούρου, στον αγώνα του ΑΟΚ Χανιά με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, για τη 14η αγωνιστική της ΕΚΑΣΚ.

Η ενημέρωση του ΑΟΚ:

Άτυχος στάθηκε ο γκαρντ της ομάδας μας Σπύρος Πούρος που τραυματίστηκε στην έναρξη του 4ου δεκαλέπτου με τον Ηρόδοτο, την Κυριακή (5/2) στο κλειστό Κλαδισού. 

Ο Πούρος υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα χάσει το προσεχές παιχνίδι απέναντι στην Ιεράπετρα που θα γίνει επίσης στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. 

Μάλιστα, ο ΑΟΚ Χανιά στερήθηκε, λόγω αυτού του τραυματισμού του, την παρουσία του Πούρου στα πολύ καθοριστικά τελευταία λεπτά του μεγάλου ματς με τον Ηρόδοτο, όπου η ηρωική εμφάνιση των παικτών μας έφερε την νίκη στην παράταση (65-61).

Την Τρίτη (7/2) το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά για το προσεχές ματς με την Ιεράπετρα. Την Τετάρτη (8/2) το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.