ΣΥΔΚΑΚ | Με βραβεύσεις η κοπή πίτας (pics).


Την Παρασκευή 17/2/2017 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Ελιά & Δυόσμος» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ:

"Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές μας και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν σε χαλαρή διάθεση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο Πρόεδρος του σωματείου «ΑΟ Ιεράπετρα» και μέλος της ΕΚΑΣΚ κ. Πλεξουσάκης Βαγγέλης, για την πολυετή προσφορά του στο κρητικό μπάσκετ αλλά και για την αμέριστη αρωγή του για την ανάπτυξη ακαδημιών.

Επίσης, βραβεύθηκε το μέλος του Συνδέσμου κος Γαλανόπουλος Γιώργος, ο οποίος σταμάτησε την ενεργό δράση το 2015, για την προσφορά του τόσο στην κρητική διαιτησία, αλλά κυρίως για το ήθος και την αξιοπρέπεια του, στοιχεία που ξεχώρισαν σε όλη τη διάρκεια της πορείας του. 

Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προβλήθηκε βίντεο απ’ όλη τη σταδιοδρομία του κου Γαλανόπουλου ως διαιτητής μπάσκετ, αλλά κι απ’ τις δράσεις του στα κοινά του ΣΥΔΚΑΚ.

Τέλος, απονεμήθηκαν τα πτυχία των 11 «δόκιμων» διαιτητών που αποφοίτησαν από τη σχολή διαιτησίας που διοργάνωσε ο ΣΥΔΚΑΚ το 2016. 

Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχόμαστε από καρδιάς σε όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κρήτης να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη, αθλητικό πνεύμα, χωρίς κρούσματα βίας εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.