Και η Ρένα Καρανικόλα, στις Εθνικές κατηγορίες.


Η Ρένα Καρανικόλα προάχθηκε μαζί με άλλους 40 διαιτητές, καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία της αξιολόγησης και μπορεί πλέον να "σφυρίξει" αγώνες Γ' Εθνικής ανδρών και Α2 γυναικών, με τον ΣΥΔΚΑΚ να εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση .

Οι τρεις αδερφές Καρανικόλα πλέον, χαρίζουν συνεχείς επιτυχίες στην Κρητική  διατησία , καθώς η εξέλιξή τους είναι ραγδαία.

Λίγους μήνες πριν , στα τέλη του Νοεμβρίου η δίδυμη αδερφή της Αλεξάνδρα προάχθηκε επίσης από την Γ’ στη Β’ εθνική κατηγορία.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι η μεγαλύτερη αδερφή των δύο κοριτσιών, Έλενα, είναι επίσης διαιτητής στην Αγγλία ενώ πριν λίγο καιρό σφύριξε τον Βρετανικό τελικό κυπέλλου γυναικών.

Η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ:

"Την Κυριακή 12/2/2017, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της Ε.Ο.Κ. (ΚΕΔ/ΕΟΚ) ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών, οι οποίοι αξιολογούνται από το τοπικό στη Γ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2016-17.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι’ άλλη μια φορά κατέγραψε στο ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς ένα ακόμη μέλος του κρίθηκε άξιο να διευθύνει αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη συνάδελφο κα.Καρανικόλα Ρένα, απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, η οποία ξεκίνησε τη διαιτητική της πορεία περνώντας με απόλυτη επιτυχία τη σχολή διαιτησίας το 2011.

Έπειτα από στενή και επισταμένη παρακολούθηση της επίδοσης της , από τα αρμόδια στελέχη του ΣΥΔΚΑΚ στους αγώνες τοπικών κατηγοριών, επιλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διαδικασία της αξιολόγησης. 

Ακολούθως, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τα απαιτούμενα, ήταν μία από τους 41 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν τόσο αγώνες Γ εθνικής Ανδρών όσο και Α2 Εθνικής Γυναικών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρει θερμά την κα Καρανικόλα, της ευχεται εύχεται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και πάντα επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής της."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.