Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή πίτας του Ηράκλειο (pics).


Σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο έγινε χθες η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ηράκλειο Ο.Α.Α. και στις εγκαταστάσεις του Τένις με  πλήθος κόσμου και τοπικοί φορείς που τίμησαν την εκδήλωση.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους ήταν ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός όπως και οι Πέτρος Ινιωτάκης και Γιώργος Αλεξάκης οι οποίοι συμμετείχαν και στις βραβεύσει.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη  που στην τελευταία της συνάντηση  με τους ανθρώπους του Ομίλου τους είχε ζητήσει  να προσέχουν τα παιδιά της που είναι αθλητές του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν αθλητές-τριες που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και πρόσωπα που έχουν προσφέρει στον Όμιλο όμως ξεχωριστή στιγμή, ήταν η βράβευση του Νίκου Τούλη που έχει γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, από τον Μανώλη Παπακαλιάτη.

Στην εκδήλωση και η ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο με τον βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Λιανό,

Το παρών από πλευράς Περιφέρειας έδωσε ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης ο οποίος παρέλαβε και τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ηράκλειο Ο.Α.Α, Μιχάλη Δελάκη.

Πηγή κειμένου - φώτο : "cretalive.gr"

Ο Νίκος Τούλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου, όπως και τον Μιχάλη Δασκαλάκη, που μαζί αποτελούν την ζωντανή ιστορία του Κρητικού μπάσκετ, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Νίκος Τούλης πριν και μετά, σε μία φωτογραφία

Η κόρη, του Νίκου Τούλη, Κορίνα έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση στο πάτερα της μέσω Facebook και σίγουρα  του έδωσε μεγάλη δύναμη.

Η φωτογραφία δείχνει τον Τούλης του 1976 και ο Τούλης  του σήμερα (2017) σε..προσομοίωση. Ο μοναδικός , ο αιρετικός Νίκος Τούλης.














Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.