Ξανά..."έγραψαν ιστορία" οι παίδες του Ακρωτηρίου.



Ιστορική νίκη για το παιδικό τμήμα του Ακρωτηρίου, που επικράτησε του Εργοτέλη στο Καμπάνι με 70-55 και αν το Ρέθυμνο BC, ηττηθεί από το Ηράκλειο1 την άλλη εβδομάδα, εξασφαλίζει την συμμετοχή του στο final four παίδων.

Από την άλλη ο Εργοτέλης παρά την εμφάνισή του δεν κατάφερε να μπει στο fianl four, αλλά και μόνο που διεκδικούσε την είσοδό του, αποτελεί επιτυχία και το μέλλον του ανήκει.

Να τονίσουμε ότι το Ακρωτήρι θα συμμετάσχει για 2η φορά στην ιστορία του σε τελική φάση παίδων, αλλά πρώτη φορά ως τρίτος στην κατάταξη στην Α1 κατηγορία, αφού την προηγούμενη φορά συμμετείχε ως "υπέρ πρωταθλητής" από την Β΄κατηγορία.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 70-55
Δεκάλεπτα: 07-14 ,32-22 (ημ.), 53-35 ,70-55.

Ακρωτήρι (Αζάς Αθ.): Παπουτσάκης 28, Παγωνάκης, Κομπολάκης , Νεονάκης Ν. 17(1), Νεονάκης Φ., Μαυρεδάκης Γ., Μαρινάκης 4, Μαυρεδάκης Α., Καλαϊτζάκης, Αζάς, Τζαγκαράκης 6, Κογχυλάκης 15(5).
Εργοτέλης (Πινακουλάκης Α.) : Καραταράκης Σ., Λαγουδάκης 9(1), Καραταράκης Μ.9(1), Κυριάκογλου, Μανιαδής, Φουντουλάκης 6, Κουκιαδάκης 7(1), Αναστασάκης 12(3), Γιαννουλάκης, Ομηρόλης, Φασουλάκης, Πετροσιάν 12.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.