Νίκησε ΑΟΑΝ και εξασφάλισε την παραμονή ο Ανδρογέας (video).



Κάνοντα⏂ την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο σε μια γεμάτη από κόσμο της ομάδας ( λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα), κλειστό της Αλικαρνασσού,  το παιδικό του Ανδρογέα, επικράτησε του ΑΟΑΝ 52-43 στην 17η (προτελευταία), στροφή των παίδων Α ΕΚΑΣΚ και παρέμεινε στην κατηγορία.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Πέτρου Κουμιανάκη, που τα δυο τελευταία χρόνια, βασίζεται στο πλάνο που έχουν χαράξει οι άνθρωποι της διοίκησης.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το παιδικό ανέβηκε ως πρώτο στην Β΄κατηγορία.

Όσον αφορα το ματς, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και προηγήθηκαν 7-4 αλλά γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και με μπροστάρη τον Κουτσάκη προηγήθηκαν στο Α΄ δεκάλεπτο με 12 – 16. 

Το Β΄ δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να υποφέρουν από κακή άμυνα και να δέχονται τα τρίποντα βροχή ενώ παράλληλα ήταν πολύ άστοχοι στις βολές έτσι το ημίχρονο έληξε 23-30. 

Στο Γ΄ δεκάλεπτο συνέχισε η ίδια εικόνα αλλά σιγά-σιγά η ομάδα άρχισε να ανακάμπτει και το δεκάλεπτο έληξε 37-40. Στο Δ΄δεκάλεπτο. έγινε πλήρης ανατροπή του σκηνικού. 

Παίζοντας μια δαιμονισμένη άμυνα οι γηπεδούχοι (ο Αγ. Νικόλαος έβαλε μόνο 3 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο) – σε συνδυασμό με την κόπωση των φιλοξενουμένων – κατόρθωσαν να ανατρέψουν το σκορ και να κάνουν σκορ δεκαλέπτου 15-3 φτάνοντας έτσι στη νίκη. 

Εξασφάλισαν έτσι την οριστική τους παραμονή στην Α΄κατηγορία του παιδικού και για την επόμενη χρονιά όπου ελπίζουν σε μια καλύτερη πορεία.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ -ΑΟΑΝ  52-43
Δεκάλεπτα: 12-16, 23-30 (ημ.),37-40, 52-43

Ανδρογέας: ( Κουμιανάκης) :Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 11, Γι Λιν, Χνάρης Θ 14., Κοντόσης Μ.,Σταυρακάκης Ι., Μπαγλάνης Στ. 4, Τζορμπατζάκης Στ. 2, Σηφάκης Ε., Σηφάκης Ι. 18(3),    Φαρσαράκης Στ., Τζερνιάς Π. 3.
Άγιος Νικόλαος: (Μουλιανιτάκης Δ.):Κουναλάκης.3, Ζερβάκης Ε. , Δαβράδος Ν.10 (2), Κοκολάκης Β., Τραυλός Χ. 5 (1), Σταυρακάκης Ε. 7, Κουτσάκης Β. 18 (3).

Πηγή βίντεο : "evaggelos stavrakakis".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.