Η τελική βαθμολογία των παίδων. Οι ομάδες του final four.



Ολοκληρώθηκε με την 18η αγωνιστική η κανονική περίοδο του πρωταθλήματος παίδων ΕΚΑΣΚ, με τρεις ομάδες, δυο από τα Χανιά και μια από το Ηράκλειο να εξασφαλίζουν συμμετοχή στην τελική φάση και να περιμένουν τον "υπερπρωταθλητή" της Β κατηγορίας.

-Αναμφισβήτητα είναι μια πρωτόγνωρη διάκριση για το χανιώτικο μπάσκετ καθώς ο Κύδων τερμάτισε πρώτος και αήττητος, ενώ το Ακρωτήρι ως τρίτο, έγραψε πάλι ιστορία για περιφερειακό σωματείο.

-Στην δεύτερη θέση τερμάτισε το Ηράκλειο, που εμφανίζει μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και επιστρέφει σε τελική φάση μετά από δυο χρόνια.

-Το τέταρτο σωματείο που θα συμμετάσχει θα είναι ο νικητής του τελικού των παίδων Β', δηλαδή Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ή Ακαδημία Ρεθύμνου.

Όσον αφορά στο φάιναλ φορ, θα διεκδικήσει τη διοργάνωση να φιλοξενήσει στα Χανιά, ο Α.Ο. Κύδων, με την ΕΚΑΣΚ να είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση για τον τόπο διεξαγωγής.  


Η τελική βαθμολογία:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.