Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Εργοτέλη στις 11 Φεβρουαρίου.

%

Αναμφισβήτητα την φετινή χρονιά ο Εργοτελης μπορεί να μην έχει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό σε νίκες, ενώ δεν κρύβονται  τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών τους, όμως αυτή η ομάδα παίζει σε κάθε αγώνα στα όριά της, που στην τελική χαρίζει ένα δίωρο γεμάτο συγκινήσεις στον θεατή που φεύγει "χορτασμένος" από μπάσκετ.

Οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται πάντα κοντά στους αθλητές, ο Γιώργος Μακρακης και οι συνεργάτες του, στηρίζουν σε κάθε βήμα τους παίκτες, άλλα η πραγματικότητα δεν κρύβεται για τις δυσκολίες στο οικονομικό.

Όμως ο Εργοτέλης προσπαθεί και προσπαθεί πολύ και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, διοργανώνει τον ετήσιο χορό  και την κοπή της πίτας του συλλόγου, το Σάββατο 11/2 στο κέντρο "Δεσποτικό" στις Μαλάδες και ώρα 20:30 και μετά.

"Φορέστε την καλή διάθεση, το λαμπερό σας χαμόγελο και το αποκριάτικο κοστούμι σας κι ελάτε με πολύ κέφι να φάμε και να χορέψουμε στον ξέφρενο ρυθμό του καρναβαλιού!!", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην αφίσα της εκδήλωσης.

Θα κληρωθούν πολλά δώρα και θα βραβευθεί η πιο έξυπνη και φανταχτερή στολή.

Η διασκέδαση και το κέφι συνεπώς εγγυημένη.

Η σχετική αφίσα πάνω.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.