Γυναικών ΕΚΑΣΚ | Τιμωρία για τον Ηρόδοτο.


Η Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ λαμβάνοντας υπόψη του το Φ.Α., τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την έγγραφη απολογία στον αγώνα Ηρόδοτος -Εργοτέλης,  εισηγήθηκε και το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε την τιμωρία μιας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών στον Ηρόδοτο.

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α., τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την έγγραφη απολογία σας, για τον αγώνα γυναικών  ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  (4-2-2017), αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 82 Γ1 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. να επιβάλει στο σωματείο σας την ποινή της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας, κεκλεισμένων των θυρών.
Η ποινή θα ισχύσει στο αγώνα  ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΟΦΗ (8-4-2017).

Σύμφωνα επίσης με το άρθρο 82 Γ παρ. 6,  δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, κατά τον παραπάνω αγώνα, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έχουν συνολικά 30 άτομα από κάθε σωματείο, και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.

Παράβαση των ανωτέρω συνεπάγεται το μηδενισμό του υπαίτιου σωματείου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.