Πρεμιέρα με νίκη για το Εφηβικό του Ηράκλειο.


Η ομάδα του του Ηράκλειο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην πρεμιέρα της τελικής φάσης των Εφήβων ΕΚΑΣΚ, επικρατώντας στην Αλικαρνασσό του Ακρωτηρίου με 81-42.

Οι "γηπεδούχοι" μπήκαν δυνατά στο παρκέ και επέβαλαν το ρυθμό τους, βρίσκοντας διάφορους τρόπους να "σπάσουν", την ζώνη των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 25-11 στο σκορ αρχικά στο δεκάλεπτο.

Παρά τα μικρά διαστήματα κακής λειτουργίας σε επίθεση και άμυνα, οι έφηβοι του Μιχάλη Πετράκη, κατάφεραν να ελέγχουν το ματς και στα κρίσιμα σημεία να βρίσκουν τις λύσεις στο σκοράρισμα προκειμένου να διατηρούν το προβάδισμα σε διψήφια διαφορά. 

Αυτό συνήθως επιτυγχάνονταν με το περιφερειακό σουτ καθώς το Ηράκλειο έψαξε και βρήκε ελεύθερα σουτ εκτός 6.75 , έχοντας ξεκάθαρη κυριαρχία και έβλεπαν το καλάθι σαν… βαρέλι, σημειώνοντας 16 τρίποντα, προεξέχοντος του Τίμου Πετράκη που σημείωσε 9.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο με το σκορ στο 50-26.

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο ο ρυθμός παρέμεινε και ανέβηκε με τη συγκεκριμένη εξέλιξη που ευνοούσε το Ηράκλειο, το Ακρωτήρι από την άλλη είχε κάποια ξεσπάσματα κι εν τέλει ο πιο ουσιαστικός γηπεδούχος κατάφερε να κερδίσει με 81-42, ατενίζοντας με αισιοδοξία την συνέχεια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΚΡΩΤΗΡΙ 81-42
Δεκάλεπτα: 25-11, 50-26 (ημ.),67-31, 81-42.
Διαιτητές : Μπανασάκης, Σκανδαλάκης.

Ηράκλειο (Μ.Πετράκης): Μανιαδής 6, Κίτσος 9(2), Φραγκιαδάκης 3(1), Μαραγκουδάκης 10 (2), Μαστοράκης , Πετράκης 27 (9), Μανουσάκης 9(1), Γεωργόπουλος , Αλεξόπουλος , Μαρνελάκης 2, Καλομοίρης 8(1), Κυπριωτάκης 7.
Ακρωτήρι (Αθ.Αζάς): Καλαϊτζάκης , Αζάς , Νεονάκης , Μπομπολάκης 8,Φασαράκης , Μαρινάκης , Φυντριλάκης 6,Κογχυλάκης 5(1),Παπουτσάκης 6,Τσαγκαράκης 2, Κωσταριδάκης 15(2).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.