ΟΦΗ | Χορός και βραβεύσεις από το τμήμα μπάσκετ(pics)


Το μπάσκετ του ΟΦΗ, χόρεψε, έκοψε την πίτα του και τίμησε αθλητές που διακρίθηκαν το 2016 και παράγοντες που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Πηγή:"ofierasitechnis.gr".

Στην εκδήλωση που έγινε στο κέντρο Olympia Palace , όλη η οικογένεια του μπάσκετ του ΟΦΗ (ανδρικό τμήμα, γυναικείο και ακαδημίες), είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

Στο περιθώριο της βραδιάς, βραβεύθηκε η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ του ΟΦΗ για την επιτυχία της την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ-6η θέση στο Πανελλήνιο) , η ομάδα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (3η θέση στο Πρωτάθλημα Κρήτης) και η ομάδα των ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ (1η θέση στο Τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο τμήμα, οι κ.κ.  Γιώργος Μανιουδάκης, Μανώλης Σφακιανάκης, Γιώργος Γωνιωτάκης και ο αθλητής της ανδρικής ομάδας Ανδρέας Ξενάκης.

Ακόμη τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, βράβευσαν τους κ.κ. Καμπάκα και Χωραίτη, εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ Γιάννης Κόκκινος, που είναι και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ , έγινε αναφορά για την πολύ καλή πορεία όλων των τμημάτων του ΟΦΗ  και την σημαντική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.

Η βραδιά έκλεισε με διασκέδαση και πολύ κέφι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΟΦΗ.









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.