Έκανε το καθήκον του ο Εργοτέλης.



Με ακόμα μια σπουδαία νίκη αυτή του Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε η "ονειρεμένη" Κυριακή 12 Φεβρουαρίου για τις ομάδες του Ηρακλείου που εκπροσωπούν τον Νομό στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς οι ¨κιτρινόμαυροι" , επικράτησαν με 83-73 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Λίντο,  στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Mακράκη, εμφανίστηκε αγχωμένη στο Λίντο κάνοντας το  παιχνίδι  ντέρμπι, αλλά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά , ο Εργοτέλης με εκφραστές κυρίως τους Καρακωσταντάκη, Χουχούμη που απειλούσαν με αρκετούς τρόπους (είτε με περιφερειακό σουτ, είτε στο ένας προς ένας, είτε με δημιουργία) σημειώνοντας και οι δυο 44 πόντους,  παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Καθοριστικής σημασίας η παρουσία του Γεωργούτσου, που σε ένα ακόμα ματς, δήλωσε παρόν στα κρίσιμα σημεία, σημειώνοντας 14 πόντους.

Βασική αίτια του στο να γίνει ντέρμπι το ματς ήταν ότι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τους τραυματισμούς των Σταράκη, Σταμάτη και Καρακωνσταντάκη.

Ωστόσο σε ένα ακόμα ματς έβαλαν την σφραγίδα τους πρόσφεραν χορταστικό θέαμα, στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο Λίντο, που έφυγε ευχαριστημένος.

Παράλληλα οι φίλοι του μπασκετ είδαν την επιστροφή στο Ηράκλειο με την φανέλα του Απόλλων Σμύρνης για τον κρητικό Γιώργο Αρνατουτάκη (Ηράκλειο) στην φώτο με το Νο9 , αλλά και τον Αλέξη Μπάρδα ( ΟΦΗ) στην φώτο με την κορδέλα στο κεφάλι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 83-73
Δεκάλεπτα: 28-22, 43-43 (ημ), 60-60, 83-73.
Διαιτητές: Καρακάσης, Καραπάνος
Εργοτέλης (Μακράκης): Γεωργούτσος 14, Καρακωνσταντάκης 21 (1), Βερτούδος 9, Χουχούμης 23 (4), Σταμάτης 5 (1), Σαρρής 2, Καραλής 7, Στρατάκης, Χασάπης 2, Μανιαδής, Σκανδαλάκης, Τερζάκης.
Απόλλων (Φαρμάκης): Νασόπουλος, Mπάρδας 18 (3), Σπυρόπουλος 3, Mπασδέκης 10, Aρναουτάκης 2, Kυπριτζόγλου 13, Xανιάς, Παππουλίδης 12, Δενδρινός 15 (1), Σιώμος, Παπουτσής.


Η βαθμολογία:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.