Έλλειψε η σταθερότητα για το Αρκάδι που ηττήθηκε στην Ηλιούπολη.



Έχοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή του το Αρκάδι ηττήθηκε από την Ηλιούπολη στην έδρα της με 71-53, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Α2 και ουσιαστικά οι γηπεδούχοι με την νίκη αυτή εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αντίθετα το Αρκάδι έχει ένα μεγάλο τελικό με τους Κυρίαρχους στο Ρέθυμνο, την 17η αγωνιστική και σε περίπτωση νίκης, τότε θα βάλει τρεις ομάδες "από κάτω" κι ελπίζει.

Αναφορικά με το ματς της Ηλιούπολης, το Αρκάδι πάλεψε, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι, παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και ενώ ήταν ανταγωνιστικό, στα κρίσιμα  χρονικά διαστήματα, φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων.

Το Αρκάδι ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 06-10, ένα σερί όμως 11-0 της Ηλιούπολης, την έβαλε σε θέση οδηγού.

Μετά το άσχημο πρώτο μέρος, η ομάδα του Κώστα Πλευράκη, ανέβασε ρυθμό και με επί μέρους σκορ 11-18, κατάφερε να κάνει το 35-25 του ημιχρόνου σε 46-43, μπαίνοντας δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης.

Η έλλειψη συγκέντρωσης όμως στοίχισε στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τις γηπεδούχες να παίρνουν διψήφια διαφορά.

Παρ όλα αυτά το Αρκάδι κατάφερε να μειώσει στους πέντε πόντους, αλλά ο τραυματισμός της Ζουμπεράκη (δάχτυλο) σε εκείνο το σημείο στοίχισε, όπως και τα καθοριστικά καλάθια της πρώην παίκτριας του Ειρήνης Μπότσι στο ίδιο διάστημα και να γνωρίσει μια ακόμα ήττα.

Κώστας Πλευράκης: "Τάσεις αυτοκαταστροφής"
Ο προπονητής του Αρκαδίου επεσήμανε στο kritikobasket.gr, αμέσως μετά την λήξη του ματς, οτι : "Εμφανίζουμε τάσεις αυτοκαταστροφής.Δεν τα καταφέραμε και σε αυτό το ματς, να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θα θέλαμε. 
Βασική αιτία είναι τα πολλά κενά διαστήματα που έχουμε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερότητα. Κάνουμε πολλά λάθη σε μόνιμη βάση και σε πολλά παιχνίδια, κάτι που πρέπει να αλλάξει .
Η ίδια εικόνα εμφανίζεται και στην προπόνηση και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. 
Χρειάζεται πολλή δουλειά , συγκέντρωση και οι παίκτριες να παίζουν στα όρια.
Κομβικό ματς για εμάς το επόμενο με τους Κυρίαρχους, καθώς μια νίκη θα μας κρατήσει στο παιχνίδι της παραμονής"


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΚΑΔΙ  71-53
Δεκάλεπτα: 17-10, 35-25 (ημ.), 46-43, 71-53.

Ηλιούπολη (Γερεουδάκης): Μπότσι 12, Γεωργούση 243 (4), Κολοβού 7, Θεοδώρου 3(1), Πριόνα 2 , Καλοπήτα 4, Μπακαλέξη 2, Χριστοδούλου, Καββαδά 5 (1), Βαρελτζή 4, Λεντζάκη .
Αρκάδι (Πλευράκης): Κουλούρη Μ. 15(2), Ρήγα, Μούκα 12(1), Ζουμπεράκη 4, Κουλούρη Στελ. 10, Μιχελιδάκη 6 Καζά 6, Κανδεράκη,  Παναρετάκη .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.