Τ. Κωνσταντινίδης | “Φοράω παντελόνια, θα μπορούσε να έρθει να με βρει ο Σίμτσακ.”


Για το περιστατικό με τον Βασίλη Σίμτσακ μίλησε ο Τόνι Κωνσταντινίδης έπειτα από την ήττα του Ρεθύμνου, στη συνέντευξη τύπου.

“Για το τελευταίο περιστατικό με τον Σίμτσακ, το συγκεκριμένο παιδί έπεσε στην παγίδα καλοθελητών. Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου στην Α1, υπάρχουν δεκάδες περιστατικά. Ενοχλούσε και το Ρέθυμνο, αλλά τώρα δεν παίζουμε καλά. Με στενοχώρησε αφάνταστα. Είμαι εδώ από τις 15:15 και θα μπορούσε να έρθει και να με βρει στα αποδυτήρια. Δυστυχώς έπεσε στην παγίδα”, είπε αρχικά ο Κύπριος τεχνικός και πρόσθεσε:

Δεν παίρνω άδεια να μιλήσω από κανέναν. Αυτά που θέλω θα τα πω. Φοράω παντελόνια, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και η διαγωγή μου και η οικογένειά μου και από την χώρα που προέρχομαι με έμαθε να σέβομαι και θέλω να με σέβονται. Ο Σίμτσακ μπορούσε να έρθει από τις 15:00 που είμαι εδώ και να μου πει “Μας είπες ότι θα μας γ@@@σετε;.

Είμαι επαγγελματίας προπονητής. Το σόου στο τέλος δεν χρειάζεται. Μπροστά σε 3.000 δεν χρειάζεται, μάγκες όλοι είμαστε έτσι. Ήρθε στο Ρέθυμνο και κανένας δεν τον ενόχλησε, δεν του είπε τίποτα κανένας. Πλήρως λανθασμένη η αντίδρασή του, μπορούσε να με βρει και να μου πει τι πρόβλημα έχει μαζί μου. Αν κάποιους καλοθελητές τους ώθησε να πάνε σε 50 πόντους διαφορά. Ο Σίμτσακ με βλέπει δεύτερη φορά στη ζωή του, δεν μπορεί να έχει άποψη για εμένα. Να προσέχει σε ποιους απαντάει τα τηλέφωνα και ποιος του λέει τι.

Ρωτήστε τον, είναι πολλά τα περιστατικά. Δεν θέλω να πω. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Θεωρούμαι ξένος εδώ. Ασε το θέατρο που παίζεται ότι επειδή είμαι Κύπριος θεωρούμαι Έλληνας. Έχω δουλέψει και στο Κόσοβο και στη Ρουμανία, με πιο δύσκολες συνθήκες. Με τη δουλειά μου δίνω απαντήσεις. Με ενόχλησε αφάνταστα το δημόσιο που έγινε. Θα μπορούσε να έρθει στα αποδυτήρια να μου πει “Κλείστε το στόμα σου”. Να του πω ότι αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν”.

Για το ματς δήλωσε: “Συγχαρητήρια για την επιβλητική και δίκαιη νίκη του Άρη. Όχι απλά ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, ήθελε να μας τιμωρήσει για την ήττα του Ρεθύμνου. Απόλυτα φυσιολογικό… Ουσιαστικά λεπτό με λεπτό καταρρέουμε και ήρθε αυτή η τεράστια νίκη για τον Άρη. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά την ήττα από τη Λευκάδα είμαστε αρκετά εγκλωβισμένοι ψυχολογικά.

Εύχομαι κάθε καλύτερο στον Άρη, να βρει τρόπο να κερδίσει το κύπελλο. Είναι καλό να αλλάζει μεριές ένας τίτλος, να μην είναι μόνο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός“.

Πηγή:"ebasket.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.