"Πύρρειος" νίκη , παραμονής για το παιδικό του Ηροδότου.



Τεράστια νίκη σε όλα τα επίπεδα, σημείωσε σήμερα (15/01), το παιδικό τμήμα της Μαρίας Γιαλούση, ο Ηρόδοτος, που στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, επικράτησε στην Αλικαρνασσό του ΑΟΑΝ με 65-51 και εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία παίδων, αποτελούμενη κυρίως από αθλητές, που θα συμμετέχουν στο προσεχές πρωτάθλημα Παμπαίδων.

Αυτή η νίκη ωστόσο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αθλητή Γιώργου Δαπουλάκη (φώτο), που λίγο πριν λήξει το ημίχρονο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας (συναθλητές του, προπονητές, διοίκηση) του αφιερώνουν όχι μόνο την νίκη, αλλά και την παραμονή .

Αγωνιστικά ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε κουρασμένος, καθώς αρκετοί παίκτες του συμμετείχαν στο εφηβικό την προηγούμενη μέρα , απέναντι σε ένα ελλειπή αλλά αξιόμαχο ΑΟΑΝ, που ήρθε με 7 παίκτες οι τέσσερις εκ των οποίων αγωνίστηκαν στο εφηβικό την προηγούμενη μέρα.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν αρχικά, η κούραση όμως και η δυναμική συνέχεια των γηπεδούχων, τους έδωσε δίκαια το "ροζ" φύλλο.


ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΟΑΝ  65-51
Δεκάλεπτα: 16-18, 31-25 (ημίχ.),47-38, 65-51.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ ( Γιαλούση Μ.): Παντουβάκης 8, Μακρυγιαννάκης 3(1), Ανδρουλιδάκης 9(1), Μπαζούκης Ι. 7(1), Αναστασάκης , Καρλής 4, Περβολαράκης 15, Βαράκλας 10, Χατζηνικολάου 4, Κριτσωτάκης 5(1), Δαπουλάκης , Μανουκάκης .
ΑΟΑΝ (Μουλιανιτάκης Δ.): Ζερβάκης , Κουναλάκης 4, Κοκολάκης 9(3), Σταυρακάκης 15, Τραυλος 5(1), Κατασός , Κεντσάκης 18(2).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.