Μονόδρομος η νίκη με Αμύντα, για το Ηράκλειο (vid).


Να βάλει  τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από  σχεδόν δύο μήνες (26/11/16), θέλει να βάλει  η ομάδα του Ηρακλείου απέναντι στον 9ο της βαθμολογίας Αμύντα (5-8 Ν-Η, 18 βαθ.),σήμερα (16:00) στα "Δυο Αοράκια". 

Όπως τόνισε ο Γιάννης Βισκαδουράκης, το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσει το Ηράκλειο, καθώς "μια νίκη θα μας βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας. Δεν είναι τελικός για μας, αφού υπάρχει ακόμη δρόμος, αλλά σίγουρα με μια νίκη τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, καθώς θα σταματήσει το αρνητικό σερί και σιγά-σιγά θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα".

Στα αγωνιστικά,ο νεαρός τεχνικός με χαρά βλέπει την επιστροφή του Τσερκιτζόγλου χωρίς να είναι στο 100%, όπως επιστρέφει και ο Α.Πετράκης, αν και ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο  ο Πάλλης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι άνθρωποι της ομάδας καλούν το κόσμο στα "Δυο Αοράκια", όπως αναφέρει το μήνυμα τους, από την επίσημη σελίδα στο facebook

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα  στηρίζει την Κίτρινη Αποστολή φέρτε τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη!...


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.