Με εκκρεμότητες η κλήρωση των Εφήβων ΕΚΑΣΚ. Η βαθμολογία.


Η ΕΚΑΣΚ , αύριο Τρίτη 31/01/17, στις 17.00 στα γραφεία της , θα πραγματοποιήσει την κλήρωση για τη Β' φάση του πρωταθλήματος Εφήβων, στην οποία όμως υπάρχει μια σημαντική εκκρεμότητα, αυτή της 4ης ομάδας.

Συγκεκριμένα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στην τελική φάση εκτός από το Ηράκλειο1 το Ακρωτήρι (α όμιλος) και τον Εργοτέλη από τον δεύτερο,  ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε σήμερα ο ΟΦΗ (που νίκησε τον ΑΟΑΝ 91-47),   βρίσκεται στην 3η θέση, λόγω τιμωρίας, καθώς σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΚΑΣΚ , στη συνεδρίαση του στις 23/11/16, αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 88 των  Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., την αφαίρεση δυο (2)  βαθμών  από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος  Εφήβων.

-Όμως στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ , αλλά και σε δελτίο τύπου που είχε στείλει στις ομάδες η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, είχε συμφωνηθεί να μην συμμετέχουν σε τελικές φάσεις παίδων-Εφήβων "δεύτερες" ομάδες.

-Σε περίπτωση που ισχύσει αυτή η απόφαση τότε ο ΟΦΗ (τρίτος), θα πάρει μέρος στην τελική φάση και όχι το Ηράκλειο2 , που τερμάτισε δεύτερο.

Η προκήρυξη βεβαία δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για το γεγονός αυτό, αναφέρει όμως ότι μέχρι 4 παίδες μπορούν να πλαισιώσουν την εφηβική ομάδα, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιες διεκδικήτριες ομάδες.

Τα αποτελέσματα των δυο ομάδων:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ (2)-ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 62-65
ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ (2) 55-70

Αναμένεται επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΚΑΣΚ και απόφαση του Δ.Σ, που θα συζητηθεί στην κλήρωση. 

(Σ.Σ. Λείπει το αποτέλεσμα ΟΦΗ-Αναγέννηση. και παιχνίδια του Σητειακού).

Η μη επικυρωμένη βαθμολογία:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.