Live ο αγώνας Χολαργός - Ηράκλειο.


Η Σαββατιάτικη αναμέτρηση της  15ης αγωνιστική της Α2 Χολαργός -Ηράκλειο, θα καλυφθεί διαδικτυακά από το eurohoops.net (σε συνεργασία με το sportshero.gr).Η καθοριστική τριάδα αγώνων του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Δύο αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών και ένας της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής θα μεταδοθούν διαδικτυακά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών θα μεταδοθούν από το eurohoops.net οι αγώνες Δούκας-Πανιώνιος και Χολαργός-Ηράκλειο (σε συνεργασία με το sportshero.gr). Και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 17.00.

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών θα μεταδοθεί ο αγώνας Παπάγου-Κρόνος Αγ. Δημητρίου από το sportaltv.gr. Ο αγώνας θα γίνει στις 29/1 στις 17.00".


Η καθοριστική τριάδα αγώνων του Ηρακλείου (basketblog.gr).

Μετά από έξι σερί ήττες, το Ηράκλειο έχει βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και εντός της ζώνης του απευθείας υποβιβασμού. 

Τα περιθώρια έχουν στενέψει ιδιαίτερα για τους Κρητικούς οι οποίοι έχουν μπροστά τους μια τριάδα καθοριστικών αγώνων στους οποίους θα φανεί εάν έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Α2 μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ. 

Η αρχή θα γίνει το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ιδιαίτερα δυνατό στην έδρα του Χολαργό (live eurohoops.net)και ακολουθούν δύο "τελικοί" με τον Αρκαδικό στη Τρίπολη και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων εντός.

Ο μέγιστος αριθμός νικών είναι το ζητούμενο για το συγκρότημα του Γιάννη Βισκαδουράκη, το οποίο ολοκληρώνει σήμερα τη προετοιμασία του για τη συνάντηση του Χολαργού. Στις τάξεις των "κυανόλευκων" επικρατεί κλίμα συσπείρωσης, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ. 

Το θετικό για το Ηράκλειο είναι ότι τα προβλήματα τραυματισμών και οι απουσίες έχουν ελαχιστοποιηθεί και υπάρχει η πίστη για ένα νέο ξεκίνημα, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη ένα γύρο και υπάρχει ο χρόνος να αναστραφεί η αρνητική για τους Κρητικούς κατάσταση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.