Με το..αριστερό ο ο ΟΦΗ, που ηττήθηκε στην Αταλάντη..


Σε ένα από τα δυο παιχνίδια που διεξάχθηκαν  για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου Νότου της Γ'Εθνικής, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την χρονιά με το αριστερό στην Αταλάντη, καθώς ηττήθηκε  με 75-74 σε ένα  παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους , με τους ασπρόμαυρους να εκφράζουν έντονα παράπονα για την διαιτησία.

Οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκειά του, ωστόσο στα τελευταία λεπτά η διαιτησία των κ. Κονταράτου, Ορφανού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ κ.Γ.Κόκκινος, μίλησε για "εντεταλμένη υπηρεσία", ώστε να νικήσει ο Λοκρός και επεσήμανε ότι " είναι η πρώτη φορά όσα χρόνια ασχολούμαι με την προπονητική να συμβαίνει αυτό", τονίζοντας τέλος ότι "κάναμε εκπληκτική προσπάθεια, όλα τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά, όμως δυστυχώς του έκλεψαν τη νίκη. 
Ο Λοκρός είχε εγκλωβιστεί και δεν ήξερε πώς να κερδίσει, όμως οι διαιτητές του έδωσαν τις λύσεις".

-Μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, όλα συνέχισαν σωστά  για τους "ασπρόμαυρους".

Οι παίκτες του Γ.Κόκκινου στην συνέχεια  ανέβασαν ταχύτητα, πήραν το προβάδισμα κι έκλεισαν το ημίχρονο στο +3 (37-40).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η κυριαρχία του ΟΦΗ ήταν καταλυτική παίρνοντας μία καλή διαφορά 6 πόντων. 

Η ομάδα της Κρήτης  σε αυτό το διάστημα είχε τον έλεγχο των ριμπάουντ και έχοντας λύσεις στην επίθεση οδήγησαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήρθαν "τα πάνω -κάτω " με την βοήθεια των"γκρι" για τους γηπεδούχους, που έτρεξαν ένα σερί 23-14 και πήραν την νίκη.

Ειδική μνεία θα κάνουμε στο ότι  ο Αγαπιάδης αγωνίστηκε μόνο στα τελευταία επτά λεπτά του αγώνα καθώς ταξίδεψε μόνος του αεροπορικώς για την Αταλάντη και μέχρι τελικά να φτάσει στον προορισμό του, πρόλαβε μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο.


ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ – ΟΦΗ 75-74
Δεκάλεπτα: 23-23, 37-40 (ημίχ.), 52-58, 75-74
Διαιτητές: Κονταράτος, Ορφανός Εμμ.

Λοκρός Αταλάντης (Ζαρονικόλας): Διαμαντής, Ρούζιος 8(1), Ρουμελιώτης 13, Κοσμετάτος, Ντέντα 9, Παπαηλίου 2,Νικολάου 2, Μπόλματης 6(2), Μάτος Αν. 5(1), Μάτος Αγγ. 20(2), Σμάγκιν 10 Θώδος.
ΟΦΗ (Κόκκινος): Μητρόπαπας 3, Κριθινάκης 13(3), Μαϊστρέλης 2, Ξενάκης 15(2), Μπουμπάρης 10, Καρλαύτης 3(1), Αγαπιάδης 5(1), Πρωτογεράκης 2, Βλαχάκης 15(1), Τζουλάκης, Κυρίτσης 5(1), Μουλάς 1.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.