Ενσωματώθηκε στο Ηράκλειο, ο Θ.Κουπίδης.



Σε μια δύσκολη (και κατά γενική ομολογία-λόγω προγραμματισμού Α1 η Α2- "μπερδεμένη"), χρονιά στο Ηράκλειο μπορεί το κλίμα να είναι βαρύ μετά και την ήττα από τους Μαχητές ωστόσο ένα θετικό σημάδι ήρθε προχθές από την  (επιτέλους) αναμενόμενη απόσπαση του Κουπίδη. 

Ο έμπειρος παίκτης θα είναι πλέον στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το προπονητικό πρόγραμμα, γεγονός που πιστεύεται ότι θα βελτιώσει σημαντικά το αγωνιστικό πρόσωπο του Ηράκλειο. 

Το θέμα της απόκτησης του Στρατάκη δύσκολα θα πραγματοποιηθεί καθώς είναι θέμα ομοσπονδίας (λόγω που αγωνιζόταν στο εξωτερικό) και ο ταλαντούχος αθλητής που προπονήθηκε αρκετές ημέρες με το Ηράκλειο, ενώ αγωνίστηκε στο φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη στις αρχές της χρονιάς, έχει επιστρέψει  στη Σερβία. 

Πλέον, στα δύο επόμενα παιχνίδια, είναι τελικοί για  το Ηράκλειο, που αγωνίζεται απέναντι στον Φάρο(εξ αναβολής -18/01) και τρεις μέρες αργότερα (21/01) υποδέχεται τον Αμύντα στα "Δύο Αοράκια". 

Σημαντικό είναι ότι το γεγονός ότι οι ομάδες που βρίσκονται σε περισσότερο ασφαλείς θέσεις (π.χ Αμύντας 5-8), έχουν διαφορά μόλις δύο νίκες από το ''Ηράκλειο'' και η υπόθεση παραμονή είναι μια αναστρέψιμη διαδικασία. 

Μια μεγάλη νίκη θα αναπτερώσει το ηθικό όλων και πιθανώς να αλλάξει το μομέντουμ...

Θυμίζουμε ότι υποβιβάζονται απ' ευθείας οι δύο τελευταίες ομάδες, ενώ οι θέσεις 11-14 θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ για δύο θέσεις σωτηρίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (12η αγ.):
Σάββατο 14 Ιανουρίου
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ 78-48
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΦΑΡΟΣ 56-102
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΙΟΛΟΣ 58-79
ΑΕΛ-ΚΑΒΑΛΑ 68-60
ΨΥΧΙΚΟ-ΑΜΥΝΤΑΣ 66-64
ΔΟΥΚΑΣ-ΓΣΛ 103-61

Σήμερα (15/01) για την 13η αγωνιστική 
ΚΑΒΑΛΑ-ΔΟΥΚΑΣ

18/01 
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.