Ξεκινά σήμερα Σάββατο το Εργασιακό Μπάσκετ στον Δήμο Ιεράπετρας.


Μετά την Κλήρωση Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στον Δήμο Ιεράπετρας, ξεκινά το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Ιεράπετρας, με τα παιχνίδια Μηχανικοί – Αγρότες και Εκπαιδευτικοί – DS SMITH (Χαρτοβιομηχανία).

Κατά την ενημερωτική συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Διεξαγωγής, Νταραράς Ηλίας, Ασπραδάκης Γεώργιος και Μαυροκουκουλάκης Μιχάλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας, Πέτρος Μαστοράκης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου υπεύθυνος για την Τεχνική Υποστήριξη, κ. Λευτέρης Δραγασάκης, καθώς και εκπρόσωποι των ομάδων, έγινε μια σύντομη αναφορά σε οργανωτικά θέματα του Πρωταθλήματος, καθώς επίσης και σε θέματα που αφορούν τις πρώτες βοήθειες, την αθλητική πρόληψη και τη διατροφή για ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Ειδικότερα, ο Ιατρός Εργασίας, κ. Σταύρος Μαράκης, καθώς επίσης και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, κα Λένα Σφακιανάκη έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για όσα πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, ενώ σε θέματα Πρώτων Βοηθειών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ), κ. Νίκος Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθελοντικής κάλυψης των αγώνων του πρωταθλήματος από την ΕΔΙΚ.

Εξαιρετικά πολύτιμη, όπως αναφέρθηκε, για το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ είναι η συμβολή του Ιατρού Τσικαλουδάκη Αντώνη και της Νοσηλεύτριας Βαρβάρας Μερεσεντόγλου αφού χωρίς τις υπηρεσίες τους δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας στις 6:30 το απόγευμα, ενώ και φέτος τη διοργάνωση διακρίνει ο κοινωνικός της χαρακτήρας, αφού αντί εισιτηρίων σε κάθε αγώνα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου, όπου αντί εισιτηρίου οι φίλαθλοί μπορούν να προσφέρουν ένα πακέτο αλεύρι.

ΤΟ ΠΡΙΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Σάββατο 18.30 Μηχανικοί – Αγρότες 
Σάββατο 20.30 Εκπαιδευτικοί – DS Smith (Χαρτοβιομηχανία)
Κυριακή 11.00 Π.Σ. Μακρύ Γιαλού – Δήμος 
Κυριακή 20.30 Λογιστές – Ξενοδοχεία.

Αντί εισιτηρίου για το Kοινωνικό Παντοπωλείο ένα πακέτο αλεύρι.

Η οργανωτική επιτροπή Ευχαριστεί την Εμπορική Ιεράπετρας για την προσφορά μιας παλέτας νερά για τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.