"Καθάρισε" στο τέλος ο Εργοτέλης, επί της ΚΑΠ.



Για παραπάνω από είκοσι λεπτά ο Εργοτέλης, είχε αγχωθεί από την ουραγό και κατά τεκμήριο πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Αγία Παρασκευή στην έναρξη των υποχρεώσεών του για τον β’ γύρο της Β’ Εθνικής (16η αγωνιστική), ωστόσο στο τέλος βρήκε τις λύσεις και "καθάρισε" το ματς στο τέλος επικρατώντας με 85-77.Τιμήθηκε ο Χρήστος Σκάνδαλος.

Με αυτήν την νίκη οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα , ενώ παράλληλα αρχικά στεναχώρησαν ένα "δικό τους παιδί", τον Χρήστο Σκάνδαλο που αγωνίζεται στην ΚΑΠ, αλλά και  πήρε τη ρεβάνς από τους αντιπάλους του που είχαν προκαλέσει ποικιλοτρόπως πριν από το ματς του α’ γύρου.

Η τελική επικράτηση για το σύνολο του Γιώργου Μακράκη  ήρθε μάλλον δύσκολα, αφού εξαρχής οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν η τρίτη περίοδος, όπου με εξαιρετικές επιθετικές επιλογές μεν, εξαιρετικές άμυνες δε, πραγματοποιήθηκε επιμέρους σκορ 24-11, με το οποίο η διαφορά έφτασε στο +11 (63-52), στο τριαντάλεπτο.

Έκτοτε, το συγκρότημα του κόουτς Μακράκη έκανε άνετα συντήρηση δυνάμεων, βάζοντας επίσης πίεση στην ΚΑΠ, που δεν μπόρεσε την ανατροπή.

Πέντε παίκτες του Εργοτέλη, είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.

Από τους κορυφαίους της ομάδας του Ταυρόπουλου ο "πρώην κιτρινόμαυρος", Χρήστος Σκάνδαλος, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ιστορίας του Εργοτέλη στις υποδομές του και διοίκηση  δεν τον… ξέχασε και πριν την έναρξη τον τίμησε, καθώς το μέλος του Δ.Σ., κ.Ζαχαρίας Μαυρομανωλάκης (επί χρόνια εφορός του), του έδωσε μια ανθοδέσμη.

Πηγή φώτο :"grandsport.gr".

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 85-77
Δεκάλεπτα: 22-25, 39-41 (ημίχ.) 63-52, 85-77.
Διαιτητές: Κωνσταντινοπούλου, Σταθόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Μακράκης): Γεωργούτσος 14, Καρακωνσταντάκης 13 (1), Σταράκης 5 (1), Βερτούδος 7, Χουχούμης 14 (2), Σταμάτης 15 (2), Χασάπης 4, Μανιαδής, Σκανδαλάκης, Δόσπρας, Σαρρής, Καραλής 13 (1).
ΚΑΠ (Π. Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 17 (2), Γραμμάτικας 10 (2), Κόκκας 3, Γαπκιάδης 5 (1), Πανταζής 1, Καρτερής 5 (1), Θεοδωρόπουλος, Ροδόστογλου 22 (3), Μαλτέζος 14, Μαργέλης, Γαρδέλης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.