Στον ΑΟΚ το Χανιώτικο ντέρμπι.


Πολύ μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα του ΑΟΚ που πήρε μεγάλο "διπλό" στο κλειστό του ΕΑΚ Χανίων, επί του Κύδωνα με 62-73, σε ένα παιχνίδι που θύμισε εποχές Κύδων - ΟΑΧ.

Ο ΑΟΚ πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο (56-64) και ξαναμπήκε γερά στο κόλπο της τετράδας στα play off της ΕΚΑΣΚ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ροδά κυριάρχησαν σε όλο σχεδόν το ματς και θα μπορούσαν να είχαν πάρει διψήφια διαφορά από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τα μεγάλα ποσοστά του Κύδωνα στα τρίποντα διαμόρφωσαν το 35-37 για τον ΑΟΚ Χανιά.

Στην επανάληψη, οι "κίτρινοι" έσφιξαν την άμυνα και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση, άνοιξαν την “ψαλίδα της διαφοράς, σε διψήφια νούμερα, τα οποία και συντήρησε μέχρι τέλους. 

Η μέγιστη διαφορά ήταν το 57-71 στο 38′, πριν ολοκληρωθεί το ματς με 62-73, στο σχεδόν κατάμεστο (αλλά και με εξαιρετικό κλίμα), ΕΑΚ Χανίων.

Κορυφαίοι για τον ΑΟΚ Χανιά, οι Σαράντης και Πούρος.

Ζανιδάκης -Κασίμης απο την ομάδα του Καρκανάκη, που παραμένει στην μόνη της στην κορυφή .

ΚΥΔΩΝ-ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ 62-73
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μακρής
Δεκάλεπτα: 19-21, 35-37 (Ημίχρ.), 47-59, 62-73 (Τελ.Αποτ.)

ΑΟΚ Χανιά (Δ.Ροδάς): Αρβανιτάκης, Ερηνάκης, Βρεττός, Αλμπάνης, Σαράντης 22 (4), Βουρβαχάκης 2, Πούρος 20 (1), Μουντάκης 4, Σκαμνάκης 10, Παπαδάκης 7 (1), Κοτσομύτης, Γκιούλης 8.
Κύδων (Στ.Καρκανάκης): Χριστοφορίδης, Λυρώνης 14 (2), Δασκαλάκης, Ζανιδάκης 23 (4), Μαρινάκης 2, Κασίμης 17 (4), Κατσουλάκης 4, Κατσίμπας, Νομικός, Τούπας, Πρωτογεράκης 2, Κουτσαντωνάκης.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.