Μας έκανε περήφανους !!Βασικός στο All-Star Game ο Αντετοκούνμπο, για πρώτη στα χρονικά!(vid).



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καθώς  θα συμμετάσχει στην  γιορτή του ΝΒΑ στη Νέα Ορλεάνη (19/2) στο  All Star Game και έκανε υπερήφανους όλους του Έλληνες, αλλά και τους ίδιους τους Μπακς.

Το παραμύθι συνεχίζεται για τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς και πλέον με τη μορφή ιστορίας, την οποία συνεχίζει να γράφει!

Αφού πρώτα (ξε)τρέλανε τον απλό κόσμο με περισσότερες από 1.600.000(!!!) ψήφους, έκανε το ίδιο και με τους παίκτες κι επιλεγμένους δημοσιογράφους του ΝΒΑ, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για το υπόλοιπο 50% (25%+25%) της ψηφοφορίας του All-Star Game της Νέας Ορλεάνης (19/2).

 Το τελικό αποτέλεσμα; Τι άλλο από ακόμη μία χρυσή σελίδα στο βιογραφικό του και στη βίβλο του μπάσκετ!

Ο 22χρονος πόιντ φόργουορντ των Μπακς χαρακτηρίζεται ως ο νεότερος μη Αμερικανός βασικός (ή μη) σε All-Star Game στα χρονικά!

Σε επίπεδο Ευρώπης ο Αντρέι Κιριλένκο (Τζαζ 2001-11, Τίμπεργουλβς 2012-13 & Νετς 2013-14) είναι ο νεότερος Ευρωπαίος με συμμετοχή ως αναπληρωματικός το 2004 σε ηλικία 22 ετών, 11 μηνών και 28 ημερών.

Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη στιγμή κι απίστευτη τιμή για τον 22χρονο πόιντ φόργουορντ, ο οποίος μόλις πριν από 4 χρόνια αγωνιζόταν στα παρκέ της ελληνικής Α2.

 Στο διάστημα αυτό δούλεψε σκληρά, πίστεψε στον εαυτό του κι έκανε πολλούς άλλους να πιστέψουν σε αυτόν, φόρεσε φανέλα NBAer, έγινε franchise player (επέκταση αξίας $100.000.000 μέχρι το 2021), έγινε κι All-Star!

Έτσι η ελληνική σημαία θα κυματίσει και στο Smoothie King Center, όπως στο Barclays Center του Μπρούκλιν κατά την επιλογή του στο Νο.15 (2013) κι όπου έκτοτε ο Giannis ήταν, είναι και θα είναι παρών.

Η πεντάδα της Ανατολής: Κάιρι Ιρβινγκ, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Τζίμι Μπάτλερ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η πεντάδα της Δύσης: Στέφεν Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Κάουι Λέναρντ, Αντονι Ντέιβις.


O Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι βασικός στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης και πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να του δώσουν συγχαρητήρια.

Το μήνυμα της κοπέλας του Γιάννη: «Σ’ αγαπώ All Star»

Τα πιο γλυκά συγχαρητήρια όμως ήρθαν από την κοπέλα του, της Μαράια, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον Έλληνα άσο και ποζάρουν χαμογελώντας στην κάμερα γράφοντας στη λεζάντα:

«Σε αγαπώ All Star!Συγχαρητήρια που είσαι απίστευτος και σε ευχαριστώ που κρατάς αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο μου μωρό μου»!

Η περηφάνια των Μπακς και το μήνυμα του Greek Freak (vids).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, δεν έκανε υπερήφανη όμως μόνο τη χώρα μας αλλά και τους ίδιους τους Μπακς.

Στο βίντεο μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βλέπουμε μεγάλους θρύλους του ΝΒΑ, όπως τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Οσκαρ Ρόμπερτσον, Ρέι Άλεν, Βιν Μπέικερ και πολλούς ακόμα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.