Α2 Νότου | Την Πέμπτη 08/12… παίζει Σπόρτιγκ-Αρκάδι


Ως γνωστόν το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΟΚΑ Αρκάδι δεν θα έχει αγωνιστική δραστηριότητα αύριο, καθώς το παιχνίδι κόντρα στο Σπόρτιγκ αναβλήθηκε λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. 

Προχθες, η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως το ματς της 8ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α2 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 17.30 το απόγευμα στο κλειστό του Σπόρτιγκ. 

"Σας ενημερώνουμε ότι o εξ αναβολής αγώνας,  λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που έχει σαν  συνέπεια την ακύρωση δρομολογίων των πλοίων, ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘ., για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος) και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων θα διεξαχθεί στις 8/12/2016 και ώρα 17.30".

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «ερυθρόλευκες» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, με τον προπονητή, Κώστα Πλευράκη, να προετοιμάζει την ομάδα του για τον κρίσιμο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (8η)
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
12.00 Ίκαρος Κ. – Αγ. Παρασκευή (Εσπέρου – Χρηστίδης, Αντωνιάδης).
13.00 Τρίπολη – Ηλιούπολη (Τρίπολης – Γεράνιος, Ελ Ενύ).
14.30 Άρης Πετρ. – Ελευθερία Μοσχ. (Πετρούπολης – Δελαγραμμάτικας, Παπαδόπουλος).
19.30 Φάρος – Μελίσσια (Π. Νικολαΐδης – Λύρας, Γαρίνη).
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (εξ’ αναβολής)
21.00 Ηλιούπολη – Άρης Πετρούπολης (Ηλιούπολης – Πλιάκας, Αθανασόπουλος).
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
17.30 Σπόρτιγκ – ΟΚΑ Αρκάδι (Σπόρτιγκ – Παπαδημητρόπουλος, Αντωνίου).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.