Ηρακλής-Ηράκλειο | Οριστικά στις 17:00 το και με Live Streaming!



Με στόχο το καλύτερο και γιατί  όχι,  να τριπλασιάσει τις επιτυχίες του και να πάρει τη πρώτη εκτός έδρας νίκη, το Ηράκλειο  ταξιδεύει την Θεσσαλονίκη, ενόψει της πολύ απαιτητικής και συνναμα δύσκολης αναμέτρησης  στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2. 

Στο Ηράκλειο το κλίμα βελτιώθηκε αισθητά μετά  μέσα σε διάστημα 8 ημερών έχοντας ωστόσο  αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα .

Συγκεκριμένα ο Μύρων Παπαδάκης δεν δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς και ίσως δεν ταξιδέψει καν στην συμπρωτεύουσα.

Αντίθετα ο Τσερκιτζόγλου αναμένεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη καθώς η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά ενώ πιθανό είναι να παίξει έστω και λίγο, ο Πάνου ο οποίος έλειψε στα προηγούμενα.

Και οι δύο ομάδες "μονομάχησαν" το καλοκαίρι για την wild card της Α1 αλλά δεν κατάφεραν να την αποκτήσουν κι έχουν ξεκινήσει εκ διαμέτρου αντίθετα, την προσπάθειά τους στο δεύτερο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα. 

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής βρίσκεται στην 2η θέση με 7-1 νίκες, ενώ το Ηράκλειο, σκαρφάλωσε στην 13η με  3-5 νίκες.

Στις 17:00 θα γίνει, τελικά, ο αγώνας του Ηρακλή με το Ηράκλειο, μια και οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια για νωρίτερα.
Αν και είχαν ζητήσει οι ίδιοι αλλαγή ώρας για τις 14:00 και η ΕΟΚ και ο Ηρακλής είχαν συμφωνήσει, εντούτοις δεν τα κατάφεραν και έτσι ο αγώνας θα γίνει κανονικά στις 17:00, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία. 

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά θα μεταδοθεί ιντερνετικά/τηλεοπτικά μέσω livestreaming από το κανάλι του Eurohoops.net στο Youtube... 

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας που είχε επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, για τα επεισόδια από το ματς με τον Εθνικό.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.