O ΑΣΚΑ Ηράκλειο για την εκδήλωση “Ελα στη θέση μου”.



Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, συμμετείχε στην εκδήλωση “Έλα στη θέση μου”, στην εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, στην πλατεία Ελευθερίας, που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Μουσείου Ιατρικής και με δελτίο τύπου ευχαριστει τους διοργανωτές του event, τους συλλόγους που έδωσαν το παρόν και παρουσίασαν τη δουλειά τους και φυσικά τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στην εκδήλωση.

Η ανακοίνωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο:

"Σήμερα (σ.σ. Σάββατο), 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, η ομάδα μας μαζί με τα ποδήλατα της παρολυμπιακής ομάδας συμμετείχε στην εκδήλωση “Έλα στη θέση μου” , μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Μουσείου Ιατρικής.

Η ομάδα μας μαζί με τα αγωνιστικά της αμαξίδια βρέθηκε απο νωρίς το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης μας. Εκεί οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι ειχαν την ευκαιρία να καθίσουν στα αγωνιστικά αμαξίδια και να δοκιμάσουν το άθλημά μας στην πράξη. 

Η ανταπόκριση του κόσμου και ειδικά των μικρών παιδιών ήταν συγκινητική, γεγονός που μας κάνει να κοιτάμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. 

Στις 12.30 το μεσημέρι, οι παίκτες του συλλόγου μας κάθισαν στα αμαξίδια τους και έδωσαν ένα αγώνα επίδειξης στο γήπεδο που είχε τοποθετηθεί για αυτό το σκοπό.

Εκτός από μπάσκετ με αμαξίδιο, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα : χειρήλατο ποδήλατο, μπότσια, καθώς και bmx!

O ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές του event, τους συλλόγους που έδωσαν το παρόν και παρουσίασαν τη δουλειά τους και φυσικά τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στην εκδήλωση".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.