Ρέθυμνο Cretan Kings | Στον μικρό Μιχάλη τα έσοδα από τον αγώνα με τον Κόροιβο.

 


Μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. 

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Γιάννη Γουλιδάκη από το Λασίθι, τα έσοδα των εισιτηρίων από την αναμέτρηση απέναντι στον Κόροιβο θα διατεθούν στο νεαρό υιό του Μιχάλη, ο οποίος χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για χειρουργική επέμβαση, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο μεταφράζεται σε στένωση του ισθμού της αορτής.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings καλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών στον Σαββατιάτικο (17.00) αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», με διπλό στόχο! Να στηρίξουμε την ομάδα μας για να πετύχει μία ακόμη νίκη και να βοηθήσουμε έμπρακτα το νεαρό Μιχάλη να γίνει γρήγορα καλά.

Να σημειώσουμε πως όποιος επιθυμεί να προσφέρει βοήθεια μπορεί να καλέσει στο 6958576674.


Μοίρασε αγάπη και ελπίδα το Ρέθυμνο Cretan Kings(foto)

Πιστό στο ραντεβού που δίνει τα τελευταία χρόνια έμεινε και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings μοιράζοντας αγάπη και ελπίδα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».

Την αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελούσαν ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης,  οι παίκτες Χάρης Γιαννόπουλος, Θωμάς Κώττας, Ηλίας Θεοδωρίδης και Χριστόφορος Ραζής, ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου, οι οποίοι προσέφεραν σε όλα τα παιδιά T-shirt και αυτόγραφα με τις υπογραφές όλων των παικτών αλλά και την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της ομάδας, δίνοντας τους χαρά για ακόμη μία φορά.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος παρέλαβε ένα δώρο - βιτρώ από τον Πρόεδρο της ομάδας Ηρακλή Μανουκαράκη, το οποίο απεικονίζει την πόλη του Ρεθύμνου.

Έπειτα, άπαντες έγραψαν τις ευχές τους σε κάρτες, τις οποίες κρέμασαν στο δέντρο της ΕΛΠΙΔΑΣ, με την… ελπίδα ότι εκείνο θα τις κάνει πραγματικότητα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.