Νέος χορηγός για τα τμήματα υποδομής του Ρεθύμνου Cretan Kings.Τα «Πράσσειν Άλογα» είναι ο  νέος χορηγός των τμημάτων υποδομής του Ρέθυμνο Cretan Kings. 

H σχετική ανακοίνωση:

Στο πλευρό των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC βρίσκεται το εξαιρετικό εστιατόριο «Πράσσειν Άλογα» που λειτουργεί στην παραλιακή Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην πόλη μας.
Τα «Πράσσειν Άλογα» και ο ιδιοκτήτης τους κ. Παναγιώτης Καργάκης «έντυσαν» τους λιλιπούτιους παίκτες των τμημάτων υποδομών της ομάδας μας που τους ευχαριστούν θερμά για αυτή την προσφορά και τους εύχονται καλές δουλειές.

Σουτάκι στα Ανώγεια για τους παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings

Στα Ανώγεια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2016, το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς αντιπροσωπεία παικτών επισκέφθηκε το 1οΔημοτικό Σχολείο στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».


Περίπου 140 μαθητές και δάσκαλοι υποδέχθηκαν με θέρμη τους παίκτες Χάρη Γιαννόπουλο, Εβάλντας Ζάμπας, Ανδρέα Χριστοδούλου και Μπράντον Έντουαρντς, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Αν και ο καιρός ήταν βροχερός οι αθλητές δεν χάλασαν το χατίρι των παιδιών και αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες έπαιξαν το καθιερωμένο «διπλό» στον προαύλιο χώρο του Σχολείου, με τους μικρούς μαθητές να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, ενώ δεν έλειψαν και τα ανάλογα συνθήματα.

Έπειτα, άπαντες εισήλθαν στο αμφιθέατρο του Σχολείου, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους παίκτες, πραγματοποιώντας ερωτήσεις, ενώ έμαθαν τα μυστικά του μπάσκετ και της σωστής διατροφής. Στο τέλος, οι παίκτες του ΑΓΟΡ κάθισαν στα θρανία, μοιράζοντας αυτόγραφα, ενώ δώρισαν και τρεις μπάλες μπάσκετ.

Μάλιστα, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας  (17.00) κόντρα στον Προμηθέα Πατρών για να ενισχύσουν την προσπάθεια της στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων κα Τριανταφυλλιά Χατζάκη, τους δασκάλους και τους γονείς για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.
Από το Blogger.