Ρέθυμνο Cretan Kings | Με επιτυχία το διήμερο ελπίδας στο Πανεπιστήμιο (pics).


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη εκδήλωση που διοργάνωσε η Φοιτητική Ομάδα Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας  «Φυλή εξ Αίματος» του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Συνεργαζόμενο Κέντρο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, «Aνεμόμυαλοι Club» και με την υποστήριξη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, για την ενημέρωση και την εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, αλλά και την εθελοντική αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο στου Γάλλου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αυξάνοντας τους εθελοντές δότες της Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» αλλά και τις ελπίδες για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 
Υψηλή ήταν και η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, τους οποίους περιποιήθηκε η μονάδα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.).

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και το μπασκετικό στοιχείο σε αυτή την εκδήλωση, με το «παρών» να δίνουν οι καλαθοσφαιριστές Ανδρέας Χριστοδούλου, Χριστόφορος Ραζής, Θωμάς Κώττας και Ηλίας Θεοδωρίδης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη, από το γραφείο Τύπου ο Νίκος Τζανιδάκης, ο Αγορίνος και οι εθελοντές του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist».

Το Ρέθυμνο Cretan Kings στηρίζει  το ειδικό σχολείο Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, μέσω του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist», στηρίζοντας έμπρακτα το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της δράσης «Κηπουρέματα» και με την αρωγή της εταιρείας Γευσήνους παρασκευάστηκαν σαλάτες (King’s Salad), με αγνά υλικά που παράχθηκαν από τα παρτέρια του 15ου, του 3ου, του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου και μάζεψαν με αγάπη οι μικροί μαθητές. 

Κατά την διάρκεια του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Προμηθέα Πάτρας εθελοντές διέθεσαν προς πώληση τις King’s Salads με τους φιλάθλους μας να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα χρήματα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους φίλαθλους που για μία ακόμη φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας τις κοινωνικές προσπάθειες της ομάδας μας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.