Το...θαύμα των Χριστουγέννων με ανατροπή, για το παιδικό του Ανδρογέα.


Φέρνοντας ..τα πάνω κάτω στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ανδρογέας, αν κι έχανε ακόμα και 20 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε στην τέταρτη περίοδο, να κάνει το...θαύμα το Χριστουγέννων και πήρε σπουδαία νίκη στο Λίντο επί του Ακρωτηρίου με 65-59, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη και κάνοντας μεγάλο βήμα για την σωτηρία.

Το ρεπορτάζ της ομάδας του Ανδρογέα, αναφέρει:

Σ’ ένα συγκλονιστικό ματς το παιδικό του Ανδρογέα βρήκε τις δυνάμεις να κάνει το καμ-μπακ από 20 πόντους που ήταν πίσω  στο Γ΄ Δεκάλεπτο και να κερδίσει με 65-59 το πάντα δυνατό Ακρωτήρι.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τον Ανδρογέα που με αλλεπάλληλα κλεψίματα και αιφνιδιασμούς - με το Χνάρη κυρίως -  κατάφερε να προηγηθεί στην αρχή αλλά γρήγορα το Ακρωτήρι παίζοντας ζώνη αποκατέστησε την τάξη και μάλιστα προηγήθηκε στο τέλος του Δεκαλέπτου 10-19.

Στο Β΄ Δεκάλεπτο τα πράγματα ισορρόπησαν κάπως καθώς ο Ανδρογέας με τις συνεχείς διεισδύσεις του Παγωνίδη κατάφερε να φορτώσει με φάουλ αρκετούς παίκτες του Ακρωτηρίου και μ’ ένα επιμέρους 12-10 το ημίχρονο έληξε 22-29.

Στο Γ΄ Δεκάλεπτο η διαφορά υπέρ του Ακρωτήριου εκτοξεύτηκε μέχρι και 20 πόντους με συνεχή βομβαρδισμό από τρίποντα και δίποντα ενώ από πλευράς Ανδρογέα συγκράτησαν κάπως την διαφορά – (37-53) - ο Τζερνιάς με τη μαχητικότητα του καθώς και τα ξεσπάσματα του Χνάρη. 

Στο Δ΄ Δεκάλεπτο έγιναν πράγματα και θάματα καθώς το Ακρωτήρι αποφάσισε να χαλαρώσει ρίχνοντας στο τερέν αρκετούς αναπληρωματικούς την ώρα που ο Ανδρογέας αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα παίζοντας ασφυκτικό πρέσινγκ  και κλέβοντας αρκετές μπάλες και βάζοντας καλάθια με δύο παίκτες που δεν είχαν φανεί μέχρι τότε – τον Καλόγεράκη και τον Σηφάκη (ο δεύτερος είχε τρία συνεχόμενα τρίποντα και συνολικά 13 πόντους σε εκείνο το διάστημα). 

Όταν ο προπονητής του Ακρωτηρίου είδε ότι έχανε το παιχνίδι ήταν πλέον αργά. Μ΄ένα σκορ δεκαλέπτου 28-6 ο Ανδρογέας εξασφάλισε τη νίκη με 65 – 59 πράγμα που του δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και τη δύναμη να συνεχίσει μέχρι τέλους για τη σωτηρία του.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ  65-59
Δεκάλεπτα: 10-19, 22-29 (ημίχ.),37-53, 65-59

Ανδρογέας: (Κουμιανάκης Π.):  Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 10, Λιν Γι, Χνάρης Θ. 22, Καλογεράκης Ν. 12, Σταυρακάκης Ι., Σηφάκης Ε., Τζορμπατζάκης Στ., Κοντόσης Μ., Σηφάκης Ι. 15 (3), Φαρσαράκης Στ., Τζερνιάς Π. 4
Ακρωτήρι: (Αζάς Α.): Μαυρεδάκης Γ., Παπουτσάκης Δ. 18, Ρομπολάκης Μ., Νεονάκης Ν. 20(2), Νεονάκης Φ. Μαυρεύδακης Γ., Καλαϊτζάκης Γ., Μαυρεδάκης Α. Κογχυλάκης Γ. 9 (3), Αζάς Λ., Τζαγκαράκης Ν.6, Μαρινάκης Δ. 6.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.