Πρόσφατα Νέα

kritikobasket.gr

Ειδήσεις για το μπάσκετ της Κρήτης

Οικογένεια Βαράκλα

Post Top Ad

Post Top Ad

19.12.16

Το...θαύμα των Χριστουγέννων με ανατροπή, για το παιδικό του Ανδρογέα.


Φέρνοντας ..τα πάνω κάτω στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ανδρογέας, αν κι έχανε ακόμα και 20 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε στην τέταρτη περίοδο, να κάνει το...θαύμα το Χριστουγέννων και πήρε σπουδαία νίκη στο Λίντο επί του Ακρωτηρίου με 65-59, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη και κάνοντας μεγάλο βήμα για την σωτηρία.

Το ρεπορτάζ της ομάδας του Ανδρογέα, αναφέρει:

Σ’ ένα συγκλονιστικό ματς το παιδικό του Ανδρογέα βρήκε τις δυνάμεις να κάνει το καμ-μπακ από 20 πόντους που ήταν πίσω  στο Γ΄ Δεκάλεπτο και να κερδίσει με 65-59 το πάντα δυνατό Ακρωτήρι.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τον Ανδρογέα που με αλλεπάλληλα κλεψίματα και αιφνιδιασμούς - με το Χνάρη κυρίως -  κατάφερε να προηγηθεί στην αρχή αλλά γρήγορα το Ακρωτήρι παίζοντας ζώνη αποκατέστησε την τάξη και μάλιστα προηγήθηκε στο τέλος του Δεκαλέπτου 10-19.

Στο Β΄ Δεκάλεπτο τα πράγματα ισορρόπησαν κάπως καθώς ο Ανδρογέας με τις συνεχείς διεισδύσεις του Παγωνίδη κατάφερε να φορτώσει με φάουλ αρκετούς παίκτες του Ακρωτηρίου και μ’ ένα επιμέρους 12-10 το ημίχρονο έληξε 22-29.

Στο Γ΄ Δεκάλεπτο η διαφορά υπέρ του Ακρωτήριου εκτοξεύτηκε μέχρι και 20 πόντους με συνεχή βομβαρδισμό από τρίποντα και δίποντα ενώ από πλευράς Ανδρογέα συγκράτησαν κάπως την διαφορά – (37-53) - ο Τζερνιάς με τη μαχητικότητα του καθώς και τα ξεσπάσματα του Χνάρη. 

Στο Δ΄ Δεκάλεπτο έγιναν πράγματα και θάματα καθώς το Ακρωτήρι αποφάσισε να χαλαρώσει ρίχνοντας στο τερέν αρκετούς αναπληρωματικούς την ώρα που ο Ανδρογέας αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα παίζοντας ασφυκτικό πρέσινγκ  και κλέβοντας αρκετές μπάλες και βάζοντας καλάθια με δύο παίκτες που δεν είχαν φανεί μέχρι τότε – τον Καλόγεράκη και τον Σηφάκη (ο δεύτερος είχε τρία συνεχόμενα τρίποντα και συνολικά 13 πόντους σε εκείνο το διάστημα). 

Όταν ο προπονητής του Ακρωτηρίου είδε ότι έχανε το παιχνίδι ήταν πλέον αργά. Μ΄ένα σκορ δεκαλέπτου 28-6 ο Ανδρογέας εξασφάλισε τη νίκη με 65 – 59 πράγμα που του δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και τη δύναμη να συνεχίσει μέχρι τέλους για τη σωτηρία του.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ  65-59
Δεκάλεπτα: 10-19, 22-29 (ημίχ.),37-53, 65-59

Ανδρογέας: (Κουμιανάκης Π.):  Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 10, Λιν Γι, Χνάρης Θ. 22, Καλογεράκης Ν. 12, Σταυρακάκης Ι., Σηφάκης Ε., Τζορμπατζάκης Στ., Κοντόσης Μ., Σηφάκης Ι. 15 (3), Φαρσαράκης Στ., Τζερνιάς Π. 4
Ακρωτήρι: (Αζάς Α.): Μαυρεδάκης Γ., Παπουτσάκης Δ. 18, Ρομπολάκης Μ., Νεονάκης Ν. 20(2), Νεονάκης Φ. Μαυρεύδακης Γ., Καλαϊτζάκης Γ., Μαυρεδάκης Α. Κογχυλάκης Γ. 9 (3), Αζάς Λ., Τζαγκαράκης Ν.6, Μαρινάκης Δ. 6.

Ενδιαφέρουν

Post Bottom Ad