"Δάγκωσαν" τον ΟΑΧ, οι Νεανίδες του ΟΦΗ !


 Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο κλειστό του ΕΣ Χανίων, οι Νεανίδες του ΟΦΗ, "δάγκωσαν με φαρμακερό δηλητήριο" τον ΟΑΧ, επικρατώντας με το εμφατικό 41-64, για την 4η στροφή του πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν αποθέωση του επιθετικού μπάσκετ, για την ομάδα του Νίκου Δελατόλα , που έδειξε τον χαρακτήρα και το πνεύμα νικητή που έχει  και να παίρνει ένα ακόμη ροζ φύλλο, σε μια δυνατή έδρα.

Το ματς  πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Κασικτσόγλου προσπάθησαν να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους , αλλά οι "ασπρόμαυρες" έδειξαν πόσο ήθελαν το ροζ φύλλο και με εντυπωσιακή εμφάνιση ξεκινώντας από την άμυνα, πήραν μια διαφορά που τους κράτησε όρθιες μέχρι τέλους και το ροζ φύλλο σκόρπισε ικανοποίηση. 

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΦΗ 41-64
Δεκάλεπτα: 02-13 ,21-24(ημίχ.),27-43 ,41-64.

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ (Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη 11, Δερμιτζάκη 2, Σκορδυλάκη 6, Δρικάκη, Ρουμελιώτη 8, Σκουμπάκη 2, Βασιλογιαννάκη 1, Δασκουλίδου 2 , Παπαδοκολάκη 2, Χαζτάκη, Δασκαλάκη 7(1).
ΟΦΗ (Ν.Δελατόλας): Φραγκάκη , Ιατράκη 9(1), Βατσινά 7(2), Κοντογιάννη 2, Μαυρόκωστα, Κουράτωρα 15(2), Τζανετή, Παπαμαρκάκη 16(1), Σφακιανάκη 4, Λιόντα 8.

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.