Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα του ΟΑ Χανίων (pics).Μεγάλη ανταπόκριση είχε η Ημερίδα που διοργάνωσε τη Δευτέρα (12/12) το απόγευμα το Τμήμα Μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Η αίθουσα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τμήμα Δυτικής Κρήτης), γέμισε ασφυκτικά από γονείς και αθλητές που θέλησαν να ενημερωθούν σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς που αφορούν την αθλητική ψυχολογία και τη διατροφή.

Ειδικότερα, εισηγήτριες ήταν η αθλητική ψυχολόγος Λίνα Ψούνη και η διατροφολόγος-διαιτολόγος Χαρούλα Τελιοπούλου, με την πρώτη ν’ αναλύει το θέμα “Η αθλητική ψυχολογία για την ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητών, ο ρόλος των γονέων”, ενώ η κα Τελιοπούλου μίλησε για τη “Σημασία της σωστής – ισορροπημένης διατροφής για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και απόδοσης των μικρών αθλητών του μπάσκετ”.


Σύμφωνα με τον έφορο του Τμήματος, Στέλιο Δερμιτζάκη: 
«Ο Ο.Α. Χανίων επιχειρεί να στηρίξει την προσπάθεια των γονέων, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους και τιμούν το σύλλογο φέρνοντας τα κοντά μας για να μπορέσουμε να τ’ αναπτύξουμε σωματικά και πνευματικά. 
Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε να παράσχουμε πληροφόρηση στους γονείς μέσα από αυτή την Ημερίδα που διοργανώσαμε για να μπορέσουν και αυτοί με τη σειρά τους να βοηθήσουν τα παιδιά τους ν’ αναπτυχθούν μέσα από τον αθλητισμό».

Από την πλευρά της, η προπονήτρια του ΟΑΧ, Φρόσω Δημητρουλάκη τονίζει τα εξής για ό,τι αφορά την πραγματοποίηση της Ημερίδας: 
«Θεωρώ ότι η προσπάθεια που κάναμε έτυχε επιτυχίας διότι καταφέραμε να φέρουμε έναν μεγάλο αριθμό παιδιών και γονέων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν κάποια πράγματα που θεωρούνται πάρα πολύ σημαντικά. 
Θεωρώ επίσης ότι ως Σωματείο πρέπει να είμαστε κοντά στον γονέα στην προσπάθεια που κάνει, γιατί πλέον οι γονείς είναι αυτοί που στηρίζουν τα Σωματεία».

-Επίσης, με την ευκαιρία, η κα Δημητρουλάκη σχολιάζει την αγωνιστική δράση για τις ομάδες μπάσκετ του Ομίλου: «Σε αγωνιστικό επίπεδο θεωρώ ότι πάμε καλά. Θεωρώ ότι αν στην αρχή της χρονιάς δεν είχαμε κάποια προβλήματα με τα γήπεδα θα ήμασταν ακόμα καλύτερα. 
Ολοι οι προπονητές δουλεύουμε με πολύ μεράκι και αγάπη και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτές τις ημέρες ετοιμαζόμαστε επίσης για τη γιορτή μας, στις 22 του μήνα ενώ θα ξεκινήσουμε ένα εσωτερικό τουρνουά προκειμένου τα παιδιά να αρχίσουν να παίρνουν εμπειρίες. 
Σε σχέση με άλλα σωματεία έχουμε παιδιά σε πιο νεαρές ηλικίες, αλλά αυτό μας δίνει δύναμη. Πιστεύουμε μάλιστα ότι στο μέλλον θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Οσον αφορά τη γυναικεία ομάδα γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. 
Υπάρχουν παιδιά που έχουν δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, έχει έρθει ένας καινούργιος προπονητής ο οποίος κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, υπάρχουν οι παράγοντες που στηρίζουν όλο αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι στην πορεία θα μπορέσουμε να ξαναστήσουμε μια πολύ καλή ομάδα».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.