Ικανοποίηση στην συνάντηση ΕΟΚ-ΕΚΑΣΚ στα Χανιά για το Ευρωπαϊκό U20 (pics)..


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), Παναγιώτη Τσαγκρώνη, και τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.) Μπάμπη Μαρκάκη, είχε σήμερα, Πέμπτη 15/12/2016, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γεώργιος Κουκλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλης Αδοντάκης, μέλη της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ε.Ο.Κ., συζητήθηκαν οι παράμετροι της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών (U20), που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου 2017.

Όπως γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης η πόλη μας θα φιλοξενήσει ομίλους της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, ενώ η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών της χώρας μας θα συμμετέχει στον όμιλο των Χανίων, αγωνιζόμενη με την Τσεχία, τη Σουηδία και τη Γερμανία.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και στους τρεις Νομούς (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο). 

Ο Δήμαρχος Χανίων σε δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Δήμος μας θα βρεθεί στο μπασκετικό προσκήνιο, “γεγονός, που αποδεικνύει την εξωστρέφεια και τη διάθεση συνεργασίας μας με τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης”, επισημαίνει ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι οι αθλητές των ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την κρητική φιλοξενία και να προβάλλουν τα Χανιά διεθνώς.

Πηγή: " chania.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.