Ξεκινά η χρονιά με φιλικό και μεταγραφολογία για το Ηράκλειο.



Η αυγή του 2017, βρίσκει το Ηράκλειο έντονα δραστηριοποιημένο, τόσο σε αγωνιστικούς , όσο και ...μεταγραφικούς ρυθμούς, εν όψει της πολλής δύσκολης συνέχειας.

Συγκεκριμένα στο αγωνιστικό μέρος, αμέσως μετά την ...κοπή της βασιλόπιτας και τις απαραίτητες ευχές, Ηράκλειο και  Εργοτέλης, θα πατήσουν στα Δυο Αοράκια,  προκειμένου να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς , καθώς θα αναμετρηθούν σε φιλικό.

Οι δυο τεχνικοί Γιάννης Βισκαδουράκης και ο Γιώργος Μακράκης θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους εν όψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων τους.

Ο νεαρός τεχνικός του Ηρακλείου δεν έχει μαζί του στο φιλικό τους Νταμίρ Λάτοβιτς,  αλλά και τον Θέμη Κουπίδη που απουσιάζει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Στα μεταγραφικά ένας αθλητής γέννημα - θρέμμα του "Ηράκλειο" αναμένεται ίσως να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά. 

Ο 20χρονος Ηρακλειώτης Κώστας Στρατάκης, μεταγράφηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Σέρβικη KK Vršac, εκείνη τον έδωσε δανεικό στην SREM, με την φανέλα της οποίας διέπρεψε έως τώρα στην Α2 της Σερβίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ , το Ηράκλειο εδώ και αρκετές ημέρες έχει κινηθεί δυναμικά για τον επαναπατρισμό του 20χρονου φόργουορντ ενώ ο ίδιος εχει βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας στα "Δύο Αοράκια" και αργότερα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται η οριστικοποίηση της πρώτης προσθήκης για την ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη.

Από εκεί και πέρα ότι άλλο σενάριο ακούγεται, το Ηράκλειο τα διαψεύδει, λέγοντας ότι έχουν εμπιστοσύνη στο υλικό που έχουν.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Α2 ολοκληρώνεται την 1η Ιανουαρίου του 2017!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.