ΟΦΗ | Διάστρεμμα ο Χ.Καρλάφτης.


Τραυματίας αποχώρησε από την βραδινή προπόνηση της Τετάρτης του ΟΦΗ ο Χρήστος Καρλάφτης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι. Σύντομα η εκτίμηση για τις μέρες απουσίας.

Μια άσχημη είδηση επιφύλασσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ στην βραδινή προπόνηση στο ΒΑΚ, καθώς είδαν τον Χρήστο Καρλάφτη να αποχωρεί με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Ο 22χρονος γκαρντ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον γιατρό της ομάδας κ.Αντωνακάκη και ύστερα από σχετικές εξετάσεις που έκανε, ο παίκτης έχει υποστεί  στον αριστερό αστράγαλο, ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Καρλάφτης που συνοδευόταν στο γιατρό από τον βοηθό προπονητή του Γ.Κόκκινου, Μ.Καρλάφτη,  θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες 10 μέρες, αλλά το ευχάριστο είναι οτι ο ΟΦΗ την 8η αγωνιστική έχει ρεπό, ενώ από αύριο (Παρασκευή 02/12), ξεκινά φυσιοθεραπείες με στόχο να προλάβει το ματς με τον Παναξιακό στις 11 Δεκεμβρίου για την 9η αγωνιστική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.