Αναβάλλεται για τον Γενάρη, o αγώνας Μαχητές Δ. Πεύκων - Ηράκλειο .Πόσοι αγώνες αναβάλλονται. Φιλικό με Ηρόδοτο;


Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι λόγω συμμετοχής αθλητή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων, ο αγώνας   ΑΣ Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ηράκλειο ΟΑΑ για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2017.

Για τον ίδιο λόγο αναβάλλονται ακόμα δυο  αγώνες της ιδιας κατηγορίας και συγκεκριμένα  οι ΑΜΣ Αίολος Αστακού-ΑΟ Παγκρατίου και ΣΕΦΑ Αρκαδικός-ΑΣΕ Δούκα (11η αγωνιστική) και ΑΟ Παγκρατίου-ΑΟ Φάρος Κερατσινίου , ΓΣ Ηρακλής-ΑΣ Μαχητές Δόξα Πεύκων,  Εθνικός ΟΦΠΦ-ΣΕΦΑ Αρκαδικός 12η αγωνιστική).

Επίσης λόγω συμμετοχής αθλητή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων, αναβάλλονται ένας αγώνας για την Β΄Εθνικη (ΓΣ Περιστερίου-ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας) κι ενας για την Γ΄Εθνικη (ΑΟ Άρης Πετρούπολης-ΑΟ Ίκαρος Νέας Σμύρνης).

Η σχετική ανακοίνωση:
"Λόγω συμμετοχής αθλητών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων, ο αγώνας ΑΣ Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ηράκλειο ΟΑΑ για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αντί της 17/12/2016 θα διεξαχθεί στις 11/01/2017 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Πεύκων". 

-Πλέον, ο επόμενος επίσημος αγώνας της ομάδας του Γιάννη Βισκαδουράκη είναι με τον Αίολο Αστακού την επόμενη Τετάρτη (21/12) στα "Δύο Αοράκια", το τελευταίο, ημερολογιακά για το 2016! 
Επίσης, υπάρχει ενδεχόμενο στο διάστημα αυτό να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι στα "Δύο Αοράκια", με πιθανότερο αντίπαλο την ομάδα του Ηροδότου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.