Και ηττημένο και ...χρεωμένο το Αρκάδι, με Σπόρτιγκ.



Στον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής, η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ υποδέχθηκε  το βράδυ της Πέμπτης (08/10) την ομάδα του ΑΡΚΑΔΙΟΥ στο κλειστό της Ηλίας Ζερβού, την οποία και κέρδισε εύκολα με 57-28!

Το Αρκάδι, καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στην Α2 Εθνική κατηγορία. 

Η απεργία διαρκείας της ΠΝΟ, οι αναβολές και οι μεταθέσεις των αγώνων έχουν φέρει σε δεινή οικονομική θέση το τμήμα μπάσκετ και μέσα σ' όλα αυτά έχει να δώσει ένα σημαντικό ντέρμπι παραμονής.

Η αποστολή του Αρκαδίου μετέβη αεροπορικώς την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επιστρέψει ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη. 

Η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ άλλαξε τα σχέδιά τους και οι άνθρωποι της ομάδας διέθεσαν ένα τεράστιο ποσό ύψους  2.500 ευρώ για να επιστρέψουν αεροπορικώς το βράδυ της Πέμπτης.

Ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει ομάδα Α1 κατηγορίας! 

Σαφώς και δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, καθώς οι περισσότερες αθλήτριες είναι μαθήτριες και έχουν σχολικές υποχρεώσεις.

Είναι λογικό οι προπονήσεις και η προετοιμασία για το επόμενο ματς να έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, αλλά οι Ρεθεμνιώτισσες έχουν μπροστά τους ένα πραγματικό ντέρμπι. Την Κυριακή, στις 12:00 στο «Μελίνα Μερκούρη», υποδέχονται τον Άρη Πετρούπολης με τον οποίο «συγκατοικούν» στην 8η θέση. Αμφότερες οι ομάδες έχουν 9 βαθμούς και ο νικητής θα αποκτήσει ακόμα σημαντικότερο προβάδισμα για την παραμονή.

Ο Κώστας Πλευράκης περιμένει την αντίδραση της ομάδας του μετά την βαριά ήττα από τον Σπόρτιγκ (57-28), σ' ένα ματς που τίποτα δεν δούλεψε σωστά. Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να αλλάξουν άρδην την αμυντική τους συμπεριφορά, καθώς μόνο έτσι θα βρουν ρυθμό και θα μπορέσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Το φύλλο αγώνα:
Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ –  ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ 57-28
Δεκάλεπτα:16-5,15-9,16-5,10-9
Διαιτητές:Παπαδημητρόπουλος-Αντωνίου

Α.Ο. Σπόρτιγκ(Νανάκος -Δήμου):Δανδουλάκη Αλ. 3, Εμμανουηλίδου 3(1), Δανούση 9(1), Μπρέλλου 6, Κριμιτζά 6, Μουζάκη 2, Χαλικιά 4, Λέρη 2, Ιωαννίδου 6, Δανδουλάκη Μ.16, Σερέπα.
ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ(Πλευράκης):Κουλούρη Μ., Ρήγα, Μούκα 5(1), Ζουμπεράκη 18, Κουλούρη Σ. 2, Μιχελιδάκη, Κάζα 2, Κανδεράκη.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

12:00 Αρκάδι  - Άρης Πετρούπολης
(Γεράνιος-Καββαδάς)
12:00 Ηλιούπολη - Φάρος Κερατσινίου
(Καλογριάς-Τεφτίκης)
12:00 Ελευθερία Μοσχάτου - Τρίπολη
(Κατσαπαράκης-Μαραγκάκης)
14:30 Μελίσσια - Ίκαρος Καλλιθέας
(Κόλιας-Χριστοδουλάκης)
19:15 Αγία Παρασκευή - Κυρίαρχοι
(Γαρινή-Λαζόγκα)
Ρεπό: Σπόρτιγκ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.