Στην 3η γιορτή αθλητισμού και ο Ανδρογέας (pics).


Ένα από τα πιο οργανωμένα, με πολυσχιδή δράση της πόλης μας, ο Ανδρογέας, τίμησε τις εκδηλώσεις μνήμης για τον αδικοχαμένο παραολυμπιανίκη μας Γιώργο Σηφάκη , στην 3η γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο στα Δυο Αοράκια, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το επίσημο site της ομάδας (http://gasandrogeas.blogspot.gr).

Το παρόν στην 3η γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο στα 2 Αοράκια, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, έδωσε η ομάδα μας, αφού συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για τον αδικοχαμένο παραολυμπιανίκη μας ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΦΑΚΗ. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 10 αθλητές (αφού περίπου στους 100 αθλητές είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα τμήματα τους) με την παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Παναγιώτη Παγωνίδη και των προπονητών Νατάσσα Μάλλου και Βαλαμούτσουνου Λουκά. 

Οι αθλητικές παρουσίασαν το άθλημα του μπάσκετ σε μία δεκάλεπτη επίδειξη, ενώ οι προπονητές έδειξαν μικρά μυστικά σε νεαρούς υποψήφιους αθλητές. 

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Απόστολος Ανυφαντάκης , ο οποίος βράβευσε τους παραολυμππιονικές, μίλησε για την πορεία της ομάδας, μαζί με τον Γραμματέα κ. Σηφάκη Βαγγέλη και τον Ειδικό γραμματέα κ. Μίλτο Κοσμαδάκη.

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές της εκδήλωσης.Από το Blogger.