Διαπρέπει ο Κ. Στρατάκης στην SREM (Video).



Ο  νεαρός αθλητής του Ηρακλείου και "χάλκινος" στο Πανελλήνιο παίδων με το Ηράκλειο το 2012, Κων/νος Στρατάκης (στην φώτο με τον πάτερα του),από το φετινό καλοκαίρι  αγωνίζεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σερβία, καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ΚΚ  vrsac  και αγωνίζεται δανεικός στην SREM  (sremska mitrovica) Α2 Σερβίας.

Ο ταλαντούχος πανύψηλος (2.04) αθλητής προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και το 2012 μαζί με τους Παπαδούλη, Θεοδωρίδη, Σταράκη, Φραγκιαδάκη και άλλους κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο παίδων που έγινε στην Καλαμπάκα, με προπονητή τον Μάνο Σηφομιχελάκη.

Ο Κωνσταντίνος που γεννήθηκε το 1996 τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται με την οικογένειά του στην Σερβία και στο Βελιγραδι  και μέσω της καλής απόδοσης κατάφερε να ενδιαφερθούν ομάδες για την απόκτηση του, με την   KK Vršac να τον κάνει "δικό" της.

Στο τελευταίo παιχνίδι με την ομάδα του ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 31 πόντους, ενώ αναδείχθηκε mvp  της αγωνιστικής.

Τα στατιστικά του στον τελευταίο αγώνα:


Δείτε τον σε Βίντεο - IBC GoPro - Kostas Stratakis - Game Highlights (vs Proleter):






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.