Τ.Κωνσταντινίδης | "Πήραμε ενέργεια από την άμυνά μας".



Το Ρέθυμνο πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στην Basket League και ο κόουτς των Κρητικών, Τόνι Κωνσταντινίδης, δήλωσε ικανοποιημένος από τον απολογισμό.  

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στα Τρίκαλα και στον κόουτς Γιάννη Καστρίτη. Όσον αφορά στο παιχνίδι θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για μας από πλευράς νοοτροπίας. 
Είναι ξεκάθαρο ότι μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Ειδικά στο πρώτο 5λεπτο και αυτό μας στοίχισε πολύ. 
Για αυτό δεν είναι τυχαίο πως στην περισσότερη διάρκεια του α’ μέρους τα Τρίκαλα ήταν μπροστά στο σκορ. 
Την ίδια ώρα θεωρώ κομβικό σημείο το ότι πήγαμε στα αποδυτήρια και ήμασταν μπροστά στο σκορ" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Ρεθύμνου μετά το 84-56 επί των Τρικάλων.  
Εν συνεχεία πρόσθεσε: 
"Στο β’ ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε μία εικόνα που όλοι θέλαμε να βλέπουμε. Για πρώτη φορά φέτος αμυντικά μείναμε κάτω από τους 60 πόντους και το γεγονός αυτό έγινε διότι σε ένα από τα τέσσερα δεκάλεπτα τα Τρίκαλα έμειναν κάτω από 10 πόντους. 
Αυτός είναι ένας συγκεκριμένος στόχος μας. Πήραμε ενέργεια από την άμυνα μας και αυτό μας έκανε καλύτερους επιθετικά. Θεωρώ δίκαια πήραμε τη νίκη. 
Το σημαντικό για μας είναι ότι συνεχίζουμε πάρα πολύ καλά. Σε 6 δύσκολα ματς έχουμε 4 νίκες και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. 
Βέβαια μέρα με τη μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε γιατί θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη". 

Τους παίκτες του Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο Ντέγιαν Κράβιτς: 
"Νομίζω ότι στο ξεκίνημα του ματς η ομάδα των Τρικάλων άρχισε πολύ σκληρά. Ήταν έτοιμη για το παιχνίδι και έβαλε πολύ μεγάλα σουτ και ιδιαίτερα τρίποντα. 
Στην επανάληψη έγινε ακριβώς το αντίθετο, παίξαμε πολύ σκληρή άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούμε 17 πόντους και αυτό ουσιαστικά έκρινε και τη νίκη στο ματς. 
Νομίζω ότι για αυτή τη χρονιά είμαστε πολύ δυνατή ομάδα. 
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια. Θεωρώ ότι είμαστε γεμάτοι με καλούς σουτέρ και πιστεύω ότι το τέλος της χρονιάς θα μας βρει ψηλά στην βαθμολογία".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.