Β.Γιαννουλάκης : "Να βρουν αλλού πλάτες οι διαιτητές".



Ο Εργοτέλης στην έδρα του Παπάγου, ηττήθηκε με 73-64 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γιανουλάκης, εκφράζει δημόσια τα παράπονά του, για την διαιτησία του αγώνα από τους Φακαρο- Καρπανο, τονίζοντας ότι "να βρουν "άλλες πλάτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους".


Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του Εργοτέλη κ.Β.Γιαννουλάκη στην προσωπική του σελίδα στο facebook:


«Για μία ακόμη φορά η ομάδα φεύγει με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και ηττημένη στο γήπεδο. Είμαστε η μοναδική ομάδα εκτός Αθηνών και προφανώς τα παλληκάρια της Αθήνας θα προτιμούσαν να κάνουν μία ακόμη βόλτα στην διπλή γειτονιά από το να τρέχουν με βαπόρια και αεροπλάνα στην Κρήτη.

Σκέφτονται φαίνεται ότι η Κρήτη είναι καλή μόνο για διακοπές ή για τις τουριστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού! Ας καταλάβουν όλοι όμως ότι το παραμυθάκι τους δεν το μασάμε!

Όλα τα ρετάλια  της διαιτησίας βλέπε Φάκαρος εκ Ρόδου ή τα εκκολαπτόμενα αστέρια της ελληνικής σφυρίχτρας βλέπε Καρπάνος, Κωνσταντινίδου ας βρουν άλλες πλάτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!
Ο Εργοτέλης θα μείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει, βρείτε άλλους να ρίξετε! Την Κυριακή νικάμε με Τρίτωνα, αντιπάλους και τους γκρι!

Ακουτέ κ. Γενικέ!».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.